Yaklaşık 3 aydır bilgisayarımın ilk açılışında sıvı soğutucu fanı zorlanıyormuş gibi çalışıyordu ve baya tozluydu. Dün güzelce temizledim bakımını yaptım , termal macununu sürdüm vs. ama pc ye taktığımda açıldığında baya hızlı ve sesli çalışıyordu. Bios ayarlarına baktım fanlarını ayarladım düzelmedi tek çare olarak speedfan kullandım ama buda geçici olduğundan kalıcı çözüm arıyorum.
Bilgisayar da kullandığım sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ml240 rgb V1
Görseli ekledim fan ayarlarını bu şekilde yaptım ama tam olarak nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum ve neden AUXTİN3 97 derecede çalışıyor?
Bilgisayarımı götürebileceğim bir teknik servis olmadığından yapabileceğim şeyler sadece kendi çapımda o yüzden tavsiyeleriniz çok önemli
İyi akşamlar dilerim.
Bilgisayar da kullandığım sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ml240 rgb V1
Görseli ekledim fan ayarlarını bu şekilde yaptım ama tam olarak nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum ve neden AUXTİN3 97 derecede çalışıyor?
Bilgisayarımı götürebileceğim bir teknik servis olmadığından yapabileceğim şeyler sadece kendi çapımda o yüzden tavsiyeleriniz çok önemli
İyi akşamlar dilerim.