nasıl bir kısımÖncelikle merhaba,bilgisayarımın ekranını temizlerken içine su kaçtı.ve bir kısmı biraz daha beyaz görünüyor.Bunu basit yolla nasıl çözerim.Şimdiden Teşekkürler
nasıl bir kısım
Sol alt kısım
Evet,ekranın sol alt köşesiekran mı
ekran mı
nasıl yapılacağını bilmiyorum ama ssen birşey yapma bir bilene yaptır ekran bozulabilirEvet,ekranın sol alt köşesi
eğer ekranın içine girdi ve görüntüyü bozduysa paneli değiştirmeden çözmen çok zor.Evet,ekranın sol alt köşesi
Bilgisayarı pirince yatırmak biraz zor aslında?çalıştırmasan iyiydi yeni olsuysa pirince yatır.
bütçenizi belirtirseniz uygun bilgisayar önerebilir arkadaşlarNeyse zaten bilgisayar baya eski(Windows XP)yenisi alınacak.
Ölü piksel olabalir mi bilmiyorum ama PC kapalıykende görünüyorsanırım ölü pixel çıktı ne yazık ki ölü pixele çözüm yok
o kadar yüksek mertebede değilim bu sorunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yine ölü pixelÖlü piksel olabalir mi bilmiyorum ama PC kapalıykende görünüyor
Bakın siz herhalde beni yok saydınız. 2 tane konu açmaya gerek yok ölü piksel dedim. Düzelmez dedim.!Ölü piksel olabalir mi bilmiyorum ama PC kapalıykende görünüyor
arkadaş pek emin olamadı galibaBakın siz herhalde beni yok saydınız. 2 tane konu açmaya gerek yok ölü piksel dedim. Düzelmez dedim.!
Yeni bilgisayara gerek yok panel değişimi yapılabilir direkt.bütçenizi belirtirseniz uygun bilgisayar önerebilir arkadaşlar
Bende düzelmez diyorum.Düzelebileceğini sanmıyorum.