ErenVortex
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Merhaba arkadaşlar, ben bir süredir bu bilgisayarı kullanıyorum ve bu bilgisayar ilk geldiğinde içerisinde Windows 8.1 Pro kuruluydu ve gayet performanslıydı. Ancak sonrasında elime Windows 10 Pro anahtarı geçmesi ve arkadaşlarımın da tavsiyesi üzerine Windows 10 Pro'ya geçme kararı aldım. Ancak eskiden dediğim gibi bilgisayar daha performanslıydı. Mesela Minecraft'ta 600 FPS alıyordum, hem de yüksek ayarlarda. Ancak şimdi en düşükte bile 90 ila 200 arası gidip geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Sistemim aşağıda mevcuttur.
Ekran Kartı: AMD (Sapphire) Radeon HD 6870 GDDR5 256 Bit
İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz
Ana kart: Gigabyte 970A-UD3P (rev 2.0)
SSD: Hikvision C100 256 GB
Bir de arkadaşlar, bu bilgisayarı babam (ne yazık ki) mahalle bilgisayarcısına toplattı ve adam demişti ki, "Bunda bir sürü performans ayarı var, hiçbir şeyi elleme, sadece oyununa bak," demişti. Ancak ben Windows 10'a geçirdim, bunu da söylemeyi unutmayım.
Yok mu cevap verecek?
Ekran Kartı: AMD (Sapphire) Radeon HD 6870 GDDR5 256 Bit
İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz
Ana kart: Gigabyte 970A-UD3P (rev 2.0)
SSD: Hikvision C100 256 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de arkadaşlar, bu bilgisayarı babam (ne yazık ki) mahalle bilgisayarcısına toplattı ve adam demişti ki, "Bunda bir sürü performans ayarı var, hiçbir şeyi elleme, sadece oyununa bak," demişti. Ancak ben Windows 10'a geçirdim, bunu da söylemeyi unutmayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok mu cevap verecek?
Son düzenleme: