• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Bilgisayarımdan Rastgele Çıkan Resimler.

Herkese merhabalar öncelikle, bugün resimlerde gezinirken değişik birşey ile karşılaştım, bilgisayarımda önceden hiç indirmediğim videolar ve resimler bulunmakta bir kaç arkadaşımdada buna benzer şeyler var. Resimler aynı değil ama onlardada önceden hiç indirmediği alakasız resim ve videolar bulunmakta. Virüs olma şüphesi var mı? Kaspersky free ile genel bilgisayarı tarattım bir tehdit bulamadı. Silmem gerekli mi?

Neden bilgisayarıma geldiğini açıklayabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• bbbbbbbbbbbbbb.PNG
    bbbbbbbbbbbbbb.PNG
    18.7 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleme:
Kullandığın bir uygulama da ki stickerlara benziyor. Hangi uygulamalar yüklü bilgisayarın da?

skype yüklü galiba o yuzden sagol zaten resim dosyası oldugu icin pek zararı olmaz diye dusunuyorum dogru mudur
Resim dosyasından sorun olmaz diye birşey yok 1 kb lik dosyaya bile entegre edebiliyorlar virüsü bir virüs programıyla tara

Herkese merhabalar öncelikle, bugün resimlerde gezinirken değişik birşey ile karşılaştım, bilgisayarımda önceden hiç indirmediğim videolar ve resimler bulunmakta bir kaç arkadaşımdada buna benzer şeyler var. Resimler aynı değil ama onlardada önceden hiç indirmediği alakasız resim ve videolar bulunmakta. Virüs olma şüphesi var mı? Kaspersky free ile genel bilgisayarı tarattım bir tehdit bulamadı. Silmem gerekli mi?

Neden bilgisayarıma geldiğini açıklayabilir misiniz?
herhangi bir uygulamadan gelen stickerlar olabilir

Herhangi bir uygulamadan kalmadır bence onlar.