Bilgisayarımdan hırrrr diye ses geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ben bi kaç gündür böyle sorunlu bilgisayarların konularını okuyorum benimkide durup dururken az önce kendi kendine reset attı..
Abii sizin bu bilgisayarların sorunları bulaşıcı olmasın??.. Ciddi söylüyorum yaa..

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
laptopu hiç bir zman süpürgeyle cektirme fana zarar veriyo çünkü süpürke çekmez içine verir üfürüyo tozlar orada kalıyor tozlar, artık hata yapmıssn en güzeli bilgisayarcıya falan götürme garantisi varsa postala onlar temzlesnler ...

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
laptopu hiç bir zman süpürgeyle cektirme fana zarar veriyo çünkü süpürke çekmez içine verir üfürüyo tozlar orada kalıyor tozlar, artık hata yapmıssn en güzeli bilgisayarcıya falan götürme garantisi varsa postala onlar temzlesnler ...
gönderdm temizledk dediler yine oyunda kapandı yine yolladım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fandan geliyordur büyük ihtimalle iyi bi temizle olmassa yağla ama kesinlikle kendin yağlama

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pc yi çok zorlarsan hırrlar diikkat et ısınmasin :)
Birde çok sert vurma içerde bişileri çatlatma Masaüstü ise aç bak içini :)

Birde benim 7 yıllık emektar masaüstü var halen duruyor kullanmiyom ama onu çaliştirinca sanki su motoru çalişiyor gibi ses geliyordu :)

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bendede aynı problem vardı ses açılışta fandan geliyo sonra ses kesiliyor

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bilgisarayını sinirlendirirsen hırlar tabi :D kötü bi espiriydi tamam bilgisarayının hangi bölümünden ses geldiğini anlayabiliyormusun?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Adam o bilgisayarı kardeşine verdi, kendine yeni bi bilgisayar aldı taksitle, taksitleri bitti acaba telefonumu değiştirsem mi diye düşünürken, biz de konuyu ısıttık servis ettik gene :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yağsız bakımsız fanlar böyle soğuk havalarda önce gürültü yapar, ısındıkça sesi kesilebilir.

Laptoplarda ise genelde açılınca fan ilk olarak %100 devirde çalışır ve bir kaç saniye gürültü yapar sonra normale döner.

plone123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimkindede aynı sorun war fan tozlandığı için geliyor ben haftada 1 temizliyorum süpürgeyle :D düzeliyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:Dlaptobumu actıgımda öyle bi ses ki araba çalısıyor sanırsınız . ve bu calıstıgı sürece devam ediyordu . sesin fanlardan geleceğini düşündüm ve amcama fanları temizlettirdim ses azaldı ama genede cıkıyordu . laptobu tekrar açtık ve fan çıkışına kuvvetlice üfledik amcamla . ve ses sona erdi şuan çıt cıkmıyo :)

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
malum espri yapmadan duramayacağım. aman dıkkat et ısırmasın :p
Ya fan ya Hdd. genelde fan bu sorunu yapar. hdd bozulsa kafa atsa daha farklı bir ses oluyor.tabi motorundan dolayı hrrr dıye ses de gelebılır ama kolay bozulmaz hdd ler.
bu konularla alakan pek yoksa söküp takmaya calısma gotur servısı baksın derım hem garantısı de vardır hala sanırım

Hehe İyiydi :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
En güzeli fanları yenilemek.. Kafanız rahat olur.. Fazla pahalı bişey değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya korkmayın bende de var hem de iki senedir. eskiden tek ses çıkıyodu şimdi çok soğuk olunca her zamanki ses çıkıyo sonra ek olarak bi tane daha çıkıyo:D. İkinci ses dayak atınca gidiyo ama ikincisi windows başlayana kadar durmuyo başlayınca bitiyo. bende bi şey olmadı umarım sende de olmaz

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bak bu durum banada olmuştu anakartın kablosu yerinden oynayıp işlemci fanının üstüne nasıl değdiyse çatırt 3 tane yelpazesini kırmıştı allahtan anakartın kablosu kalındıda kesmedi iyiki kabloyu aman dikkat et harddiskte olabilir

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aynısı bende de oluyordu. fandan dolayı kırık falan vardır hangi fan olduğuna bir bak kasayı açıp sesini dinleyip anlıcaksındır

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bilgisayarımdan hırrrr die ses geliyor. hızlıca vurduğumda ses kesiliyor sonra yine devam ediyor. sadece bu gün oldu arkadaşlar. neden olabilir. çözüm önerisi olan varmı? tozlanmısdır diede alttan fanlarınıda çekdirdim.
kardeş fan tozlanmıştır temizlemelisin ses kesilir. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
doktor.gif

Bilgisayarınız cinsel tatmnsizlik yaşıyor..:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biLgisayarı aLaLım 5 yıL oLdu bugün kasayı açtım açmaz oLaydm mk. :D toz kapLamış her yeri :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar dell ınspıron bilgisayarım var dizustu dıt dıy dıye sesler geliyor yardımcı olurmusunuz

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim Masaüstü bilgisayarda kapandıktan sonra HIIIIR diye ses çıkarıyor? Sebebi ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi neden çıkıyo ya ses herşeyi denedim:crying: