Bilgisayarimda virüs var ve norton bunlari algilamiyor yardim!!!

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda birsürü virüs var ve norton bunları algılamıyor. Örneğin internette gezinirken ekrana bir şey çıkıyor ve bilgisayara birsürü şey indiriyor. Lütfen yardım edin bunları nasıl temizleyebilirim? :crying:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Çok zor durumdaysan Combofix kullan eğer acelesi yoksa ESET Smart Security 7 kur güncelle tarat sorun kalmaz

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Sadece reklam yazılımı temizlemek yeterli olmayabilir sürekli karşıdan dosya çekiyorsa yüksek riskli zararlı yazılım vardır downloader ve ya agent tarzı

İlk müdahale olarak adwcleaner Antivirüslerin göremediği birçok reklam yazılımı vs. temizliyor. Olmazsa o zaman pc açılmadan tarattırma yapması lazım. Böyle durumlar için Kaspersky'ın kurtarma cd'sini usb'den yüklüyorum. Linux tabanlı olduğu için hızlı ve windows'un müdahalesi gibi bir durum yok. Sağlam...

Suzaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk adım olarak bu programı,
Köklü çözüm için de bu programı öneririm.

Bu ikisiyle yapacağın sağlam bir tarama sonucu sistemin temizlenecektir.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Antivirüs yazılımlarının bilgisayardan bağımsız çalışan kurtarma seçeneği var onu denemelisin.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Norton'u hiç güncelledinmi ? Bir de güvenlik ayarlarına bir bak. orada ne derece güvenlik istendiği seçilebilir. Yüksek güvenlik seçersen, ve de güncelleyip, tam tarama yaparsan, ne varsa karantinaya alması gerekir.