Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarımda Tüm Simgeler Adobe Reader Simgesi oldu.
Dostlar şöyle bir sorunum var.Adobe Reader yüklediğimde tüm masaüstü kısayollarının simgesi Adobe Reader Simgesi haline geliyor.:confused1:
Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Teşekkürler.
simgenin üstüne gel abi,sağ click yap<özellikler<birlikte aç var.oradan en uygun programı seç,biliyorsundur zaten de --önerebileceğim bu,daha fazla bilen biri yardım eder umarım
Win 7 kullanıyorum. @WebNick ekran görüntüsü nasıl alınır diye bir sorsana bana yahu.:mrgreen::laugh:
Şaka bir yana Masaüstündeki tüm simgeler Adobe Reader simgesi oldu.
Bu simgenin altındada kısa yolların adları yazıyor.:confused1:
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] Win7 kullanıyorum.
şimdi aklıma bir iki şey geldi ama ekran görüntüsü görmeden birşey diyemiyorum.
Başlat - donatılar - ekran alıntısı aracını kullanarak çok güzel ekran gürüntülerini alıp foruma ekleyebiliriz
Tam emin değilim ama programı revo uninstallar tarzı bir kaldırma aracı ile kaldırıp. Kayıt defteri temizliği yaparsanız sonra programı tekrar kurarsanız çözüm olabilir.
selam arkadaşlar bilgisayarımdaki bütün kısa yollar ekranımın altındaki google crome , internet exporler, dosyalar, başlat menüsünün altındaki bütün komutlar 3ds max oldu hangisine bassam max açılıyor
bende bi sorun var. böyle hepsi aynı simge. virüs değil onu biliyorum. sağ tıklayıp bununla aç değincede hepsi o oluyo. tüm simgeleri aynı görüyo yardım edin acilll . sistem yükleme kötü bir şey virüs yayılmasını sağlıyor ..... ne yapabilirm ? :confused1: