Phatix
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 30
Bundan yaklaşık 4-5 yıl önce Windows XP kullanıyordum. Çünkü bilgisayarımın özellikleri onun için tasarlanmıştı. O zaman rahatça VirtualBox kullanabiliyordum. Şu anda bilgisayarım Windows 10 Home (x86). Ben daha önceki setup dosyasını D'ye atmıştım ordan kurdum Windows hata verdi sonra eni sürüm indirdim öylede hata verdi. Hiç VMWare kullanmamıştım onuda kullandım ondada hata verdi. Benim bilgisayarımda niye sanal makine çalışmıyor? Eskiden çalışıyordu. Ekran görüntüleri:
Eski sürüm:
Yeni sürüm:
VMWare:
Anladığım kadarıyla bilgisayarım 32 bit olduğu için ama peki eskiden nasıl kullanıyordum? Cevap yok mu?
Eski sürüm:

Yeni sürüm:

VMWare:

Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladığım kadarıyla bilgisayarım 32 bit olduğu için ama peki eskiden nasıl kullanıyordum? Cevap yok mu?
HeeeyBundan yaklaşık 4-5 yıl önce Windows XP kullanıyordum. Çünkü bilgisayarımın özellikleri onun için tasarlanmıştı. O zaman rahatça VirtualBox kullanabiliyordum. Şu anda bilgisayarım Windows 10 Home (x86). Ben daha önceki setup dosyasını D'ye atmıştım ordan kurdum Windows hata verdi sonra eni sürüm indirdim öylede hata verdi. Hiç VMWare kullanmamıştım onuda kullandım ondada hata verdi. Benim bilgisayarımda niye sanal makine çalışmıyor? Eskiden çalışıyordu. Ekran görüntüleri:
Eski sürüm:
![]()
Yeni sürüm:
![]()
VMWare:
![]()
Ekli dosyalar
Son düzenleme: