- Konuyu başlatan
Nasıl oluyor ?Hayır tam tersi sistemini rahatlatabilir.
Nasıl oluyor ?Hayır tam tersi sistemini rahatlatabilir.
mesela animayonları kapatıyor bu sayede istemin onları yapmadığı için bir rahatlık geliyor.Nasıl oluyor ?
Yaptım onları ama 3 ay önce.mesela animayonları kapatıyor bu sayede istemin onları yapmadığı için bir rahatlık geliyor.
Siz bütün her şeyi yapın hâlâ donuyorsa format atabilirsin.Yaptım onları ama 3 ay önce.
Format 3 ay önce attım. Forza Horizon 4 yükledim sistem kaldırmadığı için sildim böyle başladı başlangıç bir aralar bitti şuanda başladı.Siz bütün her şeyi yapın hâlâ donuyorsa format atabilirsin.
üstte yazıklarımı yaptınızmı ?Yardım edebilir misiniz ? Bakın hala çözüm bulamadım.
SSD kronik sorunluŞuanda SSD değiştirme gibi niyetim yok gibi. Tekrar Windowsu kur oyunları kur öyle geçecek. Ama daha fazla dayanmaz mı en azından bi 25 TB'ye kadar.
Kronik sorunlu SSDYardım edebilir misiniz ? Bakın hala çözüm bulamadım.
Format atmak ile uğraşamıyorum. Zamanımda yok maalesef.üstte yazıklarımı yaptınızmı ?
Kronik sorunlu mu ? Vallahi abimden aldım bilgisayarı ben kullanıyorum. Sorunu nedir ?SSD kronik sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kronik sorunlu SSD![]()
Aslında format yarım saatlik iş ama siz bilirsinizFormat atmak ile uğraşamıyorum. Zamanımda yok maalesef.
Onun riskine girmek istemiyorum vallahi biraz da üşeniyorum oyunları kur google'ı kur açıkçası.Aslında format yarım saatlik iş ama siz bilirsiniz![]()
kesin birşey söylenmez ama büyük ihtimalle SSD kaynaklı bir sorundurOnun riskine girmek istemiyorum vallahi biraz da üşeniyorum oyunları kur google'ı kur açıkçası.
Ne yapabilirim yeni SSD mi ? Başka çözüm yolu var mıdır ?
Bekleyin...Kronik sorunlu mu ? Vallahi abimden aldım bilgisayarı ben kullanıyorum. Sorunu nedir ?
Onun riskine girmek istemiyorum vallahi biraz da üşeniyorum oyunları kur google'ı kur açıkçası.
Ne yapabilirim yeni SSD mi ? Başka çözüm yolu var mıdır ?
Anladım fakat abim önceden hem Kali Linux hem de Windows 10 Pro çalıştırıyordu ve hiç donmuyordu ?Bekleyin...
- Uyum sorunları.
- Firmware olmaması.
- BIOS ve Windows tarafından tanımama ve görülmeme sorunları.
- Okuma ve yazma değerlerinin hızlı düşüşe geçmesi.
- Sağlığının çabuk düşmesi.
- Ani donma sorunu / bence durumu açıklamaya yetiyor.
İlk aldığında problem yaşamazsın bir süre, sonra sıkıntılar ortaya çıkar.Anladım fakat abim önceden hem Kali Linux hem de Windows 10 Pro çalıştırıyordu ve hiç donmuyordu ?
Ben ise hiç bir şey yapmadan böyle oluyor nedeni ne olabilir. ?
Şimdi ne yapmalıyım.İlk aldığında problem yaşamazsın bir süre, sonra sıkıntılar ortaya çıkar.
SSD değişmelisin :/Şimdi ne yapmalıyım.
Ne alabilirim.SSD değişmelisin :/
Patriot Burst. Ucuz yollu ve kaliteli.Ne alabilirim.
Uzun yıl götürebilecek ?Patriot Burst. Ucuz yollu ve kaliteli.
Uzun süre götürür.Uzun yıl götürebilecek ?
40 TB'ye kadar beni idare etsin.
Mesela bu ?
shop.samsung.com
Kaç yıl mesela ?Uzun süre götürür.
Onu bilemiyorum işte. Kullanıma göre değişir.Kaç yıl mesela ?
4 Yıl gibi mesela kafadan ?Onu bilemiyorum işte. Kullanıma göre değişir.
Götürür4 Yıl gibi mesela kafadan ?