Şuanki bilgisayarım vasat halde ve en azından 2-3 yıl beni idare edebilmesi için işlemci ekran kartı ve ram almayı düşünüyorum
ram olarak tercihimi yaptım eğer doğru karar değillerse bana tavsiye verebilir misiniz bende şuan 2gb ddr2 ram var aynısından bir tane daha almayı düşünüyorum
urun.n11.com
işlemcim intel pentium dual core E5200 2.5ghz bunu 100 tl civarı bir işlemci ile yenilemeyi düşünüyorum mesala
www.n11.com
ve ekran kartım radeon x1650 pro 512 mb bunun yerine ekran kartı bulmaya çalışıyorum 300 200 civarı olabilir
bu arada power supply 350 w bi sıkıntı olmaz demi anakart modelim p5kpl -am se
eğer yanlış bir karar veriyorsam lütfen beni düzeltin
ram olarak tercihimi yaptım eğer doğru karar değillerse bana tavsiye verebilir misiniz bende şuan 2gb ddr2 ram var aynısından bir tane daha almayı düşünüyorum

Diğer Bilgisayar Aksesuar & Yedek Parçaları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
işlemcim intel pentium dual core E5200 2.5ghz bunu 100 tl civarı bir işlemci ile yenilemeyi düşünüyorum mesala

Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz LGA775 6 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz LGA775 6 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
ve ekran kartım radeon x1650 pro 512 mb bunun yerine ekran kartı bulmaya çalışıyorum 300 200 civarı olabilir
bu arada power supply 350 w bi sıkıntı olmaz demi anakart modelim p5kpl -am se
eğer yanlış bir karar veriyorsam lütfen beni düzeltin