EvetŞuan Windows 10 Pro kullanıyorum. arka plan resmi bir süre sonra kendiliğinden değişiyor. değiştiğinde ise hep aynı resim arka plana geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 129388resim bu...
Bilgisayarda Kaspersky hep açık bir şekilde duruyor.
vallah dediğini anlamadım. resimin bulunduğu yere gidip resimi silmek istedim ama klasör yolunu bulamadımDeğişse değişen duvar kağıdı derdim de değişmiyor bir dosya falan indirdiniz mi ?
resimin bulunduğu yere gidip resimi silmek istedim ama klasör yolunu bulamadım
%SystemRoot%\Resources\Themes
%SystemRoot%\Web\Wallpaper
%userprofile%\appdata\Local\Microsoft\Windows\Themes
Vay be. Kaspersky bulamadı , Malwarebytes buldu. Artık öneri olarak Malwarebytes önereceğim. Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 129497
Malwarebytes anti-virüs sıralamasında biraz aşağıda diye kaspersky, norton falan denedim. onlarda sıkıntı çıkmadı. şimdi malwarebytes yükledim ve bu kadar şey çıktı.
Ayrıca şununla tarama yap.Ekli dosyayı görüntüle 129497
Malwarebytes anti-virüs sıralamasında biraz aşağıda diye kaspersky, norton falan denedim. onlarda sıkıntı çıkmadı. şimdi malwarebytes yükledim ve bu kadar şey çıktı.
Güvenli modda tarattın değil mi pc yi?Ekli dosyayı görüntüle 129497
Virüs bulaşmış olma ihtimali var.Şuan Windows 10 Pro kullanıyorum. arka plan resmi bir süre sonra kendiliğinden değişiyor. değiştiğinde ise hep aynı resim arka plana geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 129388resim bu...
Bilgisayarda Kaspersky hep açık bir şekilde duruyor.
ayrıca kaspersky koruma açısından iyidir silme açısından çok üstlerde midir emin değilim.malwarebytes adwcleaner de 30 tane saptadı. artık pc ye neler neler yüklediysem... malwarebytes toplamda 53 tane saptadı. malwarebytes farkı![]()
Arkadaşımda 360 total vardı işlemciye boşu boşuna yük bindiriyodu malwarebytes indirdi 213 tehlike buldu 5-6 dakikadamalwarebytes adwcleaner de 30 tane saptadı. artık pc ye neler neler yüklediysem... malwarebytes toplamda 53 tane saptadı. malwarebytes farkı![]()
İlk önce normal tarattım. Güvenli modda daha taratmadım. Biraz sonra güvenli moda geçip taramayı başlatacağım.Güvenli modda tarattın değil mi pc yi?