- Reaksiyon puanı
- 2,680
bu windows 10 için geçerli bu arada. windows 8.1 veya 7 kullanıyorsa 1- 1.5 gb ram yer.Nerde yiyor 4GB ?
2-2.5 arası yiyor.
bu windows 10 için geçerli bu arada. windows 8.1 veya 7 kullanıyorsa 1- 1.5 gb ram yer.Nerde yiyor 4GB ?
2-2.5 arası yiyor.
hayırAndroid emüatör kullanıyormusun?
Sende bir sorun olmasın ?
windows 10 öyle 16 ramin olsa 8 gb yer. Lazım olduğunda kendi yer açıyor diye biliyorum ama emin değilim.
Dostum 4 GB ramlık bilgisayar oyun için değildir. Neden anlamıyorsunuzYa kardeşim niye yanlış bilgi verip duruyorsun???
Anlamıyorsan anlama...
4GB Ram'lik PC'ye 2GB Ram gereksinimli oyun neden kaldırmasın ?
2GB Ram var zaten ?
ben max 4.5 falan gördüm zatenwindows 10 öyle 16 ramin olsa 8 gb yer. Lazım olduğunda kendi yer açıyor diye biliyorum ama emin değilim.
Benim bilgisayarımda şu an ldplayer var android emülatör çok kasıyor
Dostum,eski oyunlar yok mu ?Dostum 4 GB ramlık bilgisayar oyun için değildir. Neden anlamıyorsunuz
Bu hiç oyun çalıştırmayacağı anlamına gelmiyor. City car driving gereksinim olarak düşük bir oyun. 4 gb ram ile o ekran kartını karşılasa gene 30-60 fps oynar.Dostum 4 GB ramlık bilgisayar oyun için değildir. Neden anlamıyorsunuz
Tamam yazDostum,eski oyunlar yok mu ?
Ben istersen buraya açacak 100 oyun yazayım???
O anlamda söylemedi. Bir sürü eski oyun var anlamında söyledi gerçekten buraya yazıcak değil. Görmeyi çok istiyorsanız internette araştırın bir sürü güzel oyun var.Tamam yaz
Evet ama yüklemeye korkuyorumBu hiç oyun çalıştırmayacağı anlamına gelmiyor. City car driving gereksinim olarak düşük bir oyun. 4 gb ram ile o ekran kartını karşılasa gene 30-60 fps oynar.
Sen oyunu yükledinmiTamam yaz
eğer yüklemeye korkuyorsan zorlamana gerek yok. Çünkü büyük ihtimalle crack indiriceksin. Onun yerine ailen ile konuş. Deki şu oyun şu kadar lira. Araba sürme oyunu. İçinde ne savaş var ne bir şey. Tek yaptığın araba sürmek de. Belki izin verirler almana.Evet ama yüklemeye korkuyorum
Teşekkür ederimO anlamda söylemedi. Bir sürü eski oyun var anlamında söyledi gerçekten buraya yazıcak değil. Görmeyi çok istiyorsanız internette araştırın bir sürü güzel oyun var.
bkz:Düşük Donanımlara Sahip Bir Bilgisayarınız Olsa da Oynayabileceğiniz 12 Kaliteli Oyun
Yok yüklemedimSen oyunu yükledinmi
Call of Duty 1Tamam yaz
bendede kasıyordu emulatorler zaten android oynunun bilgisayarda ne işi varkiBenim bilgisayarımda şu an ldplayer var android emülatör çok kasıyor
Canı isteyen küçük,ekran yerine büyük ekran tercih eder ?bendede kasıyordu emulatorler zaten android oynunun bilgisayarda ne işi varki
Olay ramde değil işlemci ve ekran kartında. Ayrıca ben celeron işlemci ile en azından bi nebze olsa da oyun oynayabiliyorum.Bendede 4gb ram var en zayıf oyunları yüklüyorum ama açmıyor. Eğer 8 gb ram olsaydı açardı. Bilkisayarı aldığımda söylediler böyle bilgisayarlar daha çok öğrenciler için, oyun için ayrı bilgisayar oluyor.
Sadece rame bakma, ekran kartına vs. de bak ki onlar da en önemli şeyler.Oyuna baktım city car driving 2 gb ram istiyor benimde bilgisayarım da 4 gb ram var sistem gereksinimleri uyuyor ama oyun indirmeme izin vermiyorlar
zaten ramden sorunu yok ekran kartından kaybediyor arkadaş.Olay ramde değil işlemci ve ekran kartında. Ayrıca ben celeron işlemci ile en azından bi nebze olsa da oyun oynayabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece rame bakma, ekran kartına vs. de bak ki onlar da en önemli şeyler.
Benim bilgisayarımda kötü fakat ben zar zor olsa da csgo oynuyorum ki benden daha yüksek sistemliler oynayamazken. Ha en fazla ne olur, pc çok ısınır para vermek zorunda olursun.Bende oyunu yüklemeye korkuyorum bilgisayar bozulur diye
ben yüklüyorum ruhları bile duymuyor oyun dosyalarını gizle yeterAilem diyor bilgisayarına oyun yükleme bozulur benimde canım sıkılıyor oyun yüklemek istiyorum ama izin vermiyorlar
Oyun Dosyalarını Nasıl gizleyebilirim görmesinlerben yüklüyorum ruhları bile duymuyor oyun dosyalarını gizle yeter![]()
Intel core n3540 ekran kartı kullanıyorum sence ekran kalktım nasıl iyimi?Olay ramde değil işlemci ve ekran kartında. Ayrıca ben celeron işlemci ile en azından bi nebze olsa da oyun oynayabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece rame bakma, ekran kartına vs. de bak ki onlar da en önemli şeyler.
Yok niyeki?Siz bilgisayarcı diye manava götürmüşsünüz bilgisayarı.
Bir arkadaşım da bilgisayarını bilgisayarcıya götürmüştü, adam STEAM yükleme bilgisayar bozuyor demişti. Oradan aklıma geldi.Yok niyeki?
O bilgisayarı saçmalamış uygulama niye bilgisayarı bozsun ki?Bir arkadaşım da bilgisayarını bilgisayarcıya götürmüştü, adam STEAM yükleme bilgisayar bozuyor demişti. Oradan aklıma geldi.
evet oyun niye bilgisayarı bozsun ki mesela ?O bilgisayarı saçmalamış uygulama niye bilgisayarı bozsun ki?