Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
8Bilgisayarında Kaç gb Ram var
8Bilgisayarında Kaç gb Ram var
Ailene indireceğin oyunun araba oyunu olduğunu söyle ve mümkünse crack indirme. Ayrıca oyun indirince bozulmayacağını bilen birine danıştığını söyle. 17 yaşımdayım 6-7 yaşlarımdan beri oyun oynuyorum. Hem satın alıyorum hem crack indiriyorum. Bilgisayarım bozulduğunda herşeyimi kendim hallediyorum gerekirse kendi paramla bilgisayarcıya götürüyorum.Peki ya bilgisayarım bozulursa ne diyecem aileme?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem diyor bilgisayarı bozar yükleme
2gb alan kapladığı için diğer programları dondurması çok mantıksızdır; eğer ki c diskinde az alan varsa ve 2gb ile o alanı doldurduysan belki olabilir ama herhangi yavaşlama donma olmaz sadece alan boşaltman gerekirBen kimseyi yanlış bilgilendirmedim. Yüklemek istiyorsa yüklesin ben sadece tavsiye verdim. Tavsiyelerimi yanlış olduğunu düşünen varsa kendi sorunu. Bilgisayar konusunda deneyimli insanın. Ben sadee yardımcı olmak istedim.
Aynı şeyler benimde başıma geldi. Zayıf oyunlar yüklediğim halde bile bilgisayar dondu. Sonra komple çalışmadı. Alan boşaltdiım ama yine aynı.2gb alan kapladığı için diğer programları dondurması çok mantıksızdır; eğer ki c diskinde az alan varsa ve 2gb ile o alanı doldurduysan belki olabilir ama herhangi yavaşlama donma olmaz sadece alan boşaltman gerekir
C disinfectant 250 gb boş alan var2gb alan kapladığı için diğer programları dondurması çok mantıksızdır; eğer ki c diskinde az alan varsa ve 2gb ile o alanı doldurduysan belki olabilir ama herhangi yavaşlama donma olmaz sadece alan boşaltman gerekir
Çok iyi Android emülator kullanıyormusun
Söyledim ama yinede izin vermedilerAilene indireceğin oyunun araba oyunu olduğunu söyle ve mümkünse crack indirme. Ayrıca oyun indirince bozulmayacağını bilen birine danıştığını söyle. 17 yaşımdayım 6-7 yaşlarımdan beri oyun oynuyorum. Hem satın alıyorum hem crack indiriyorum. Bilgisayarım bozulduğunda herşeyimi kendim hallediyorum gerekirse kendi paramla bilgisayarcıya götürüyorum.
komple çalışmadıysa bir sürü sebebi vardır. Isıdan olmuş olabilir termal macunlar yenilenmemiş olabilir. Bilgisayarın parçaları bozulmuş olabilir elektrik kesintisi veya dalgalanması olmuş olabilir. Ama oyun yüklemeden bilgisayar bozulmaz imkansız.Aynı şeyler benimde başıma geldi. Zayıf oyunlar yüklediğim halde bile bilgisayar dondu. Sonra komple çalışmadı. Alan boşaltdiım ama yine aynı.
Bende oyunu yüklemeye korkuyorum bilgisayar bozulur diye4 GB RAM ile artık oynamak istediğiniz pek çok oyunu çalıştıramayacak veya en azından iyi çalıştıramayacaktır. Kısa bir örnekleme yapalım ; Mass Effect Andromeda şuanda 8 GB RAM'i minimum olarak listeliyor. Aynı şekilde pek çok modern oyun 6 ve 8 GB'lık modülleri minimum olarak listeliyor.
Bilgisayar çok kötü gibi duruyor16 yaşındayım niye oyun oynamamı istemiyorlar yaz tatili de geldi zaten okulum da kapandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye açmaz oyunu?
Yükleyeceğim oyun city car driving araba oyunu bu oyunu bilen varmı oynayan varmı?Bende oyunu yüklemeye korkuyorum bilgisayar bozulur diye
Dostum internetdeki en deneyimli insanlara sordum onlar cevapladıBende oyunu yüklemeye korkuyorum bilgisayar bozulur diye
Yok daha neler ?Modern oyunları oynamak ve çoklu görev çalıştırıyorsanız daha fazlasını yapmak için en az 16 GB RAM olması gerekir.
Kaldırmaz kiYükleyeceğim oyun city car driving araba oyunu bu oyunu bilen varmı oynayan varmı?
Bizde daha deminden beri tartışıyoruz. Deneyimli arkadaşın dediğine göre oyun indirmek bilgisayarı bozarmış.Yok daha neler ?
Hiç bilgin yok herhalde ?????
Az önce yükledim açmadı. Yüklemek istersen yükleYükleyeceğim oyun city car driving araba oyunu bu oyunu bilen varmı oynayan varmı?
Niye kendi bilgisayarınla başkasının bilgisayarını bir tutuyorsun ?Az önce yükledim açmadı. Yüklemek istersen yükle
Büyük ihtimalle bilgisayarınız kaldırmaz eğer 2gb küçük sorun olmaz diyorsanız indirip deneyebilirsiniz. Ve eğer steamden alırsanız merak etmeyin bilgisayarınızı bozmaz (!)Yükleyeceğim oyun city car driving araba oyunu bu oyunu bilen varmı oynayan varmı?
Bende aynı şeyi söylüyorum kaldırmazKaldırmaz ki![]()
Arkadaş internetten kopyala,yapıştır yapıyor galiba ?Bizde daha deminden beri tartışıyoruz. Deneyimli arkadaşın dediğine göre oyun indirmek bilgisayarı bozarmış.
Steam dan indirecek para yok o yüzden internetten ücretsiz indirmek istiyorumNiye kendi bilgisayarınla başkasının bilgisayarını bir tutuyorsun ?
Büyük ihtimalle bilgisayarınız kaldırmaz eğer 2gb küçük sorun olmaz diyorsanız indirip deneyebilirsiniz. Ve eğer steamden alırsanız merak etmeyin bilgisayarınızı bozmaz (!)
Tavsiye etmiyorum ayrıca korsana destek yok forumda. Ücretsiz indirirken bilgisayarına virüs bulaşabilir. Tabii ki bir virüs bilgisayarını bozmaz ama format atmak zorunda bırakabilir.Steam dan indirecek para yok o yüzden internetten ücretsiz indirmek istiyorum
4 GB ramlık bilgisayara 2GB ramlık oyun yüklersen kaldırmaz dostum. Arkadaşın bilgisayarı önceden bozulmuş zaten oyun da yüklerse daha kötü olurBizde daha deminden beri tartışıyoruz. Deneyimli arkadaşın dediğine göre oyun indirmek bilgisayarı bozarmış.
Ya kardeşim niye yanlış bilgi verip duruyorsun???4 GB ramlık bilgisayara 2GB ramlık oyun yüklersen kaldırmaz dostum. Arkadaşın bilgisayarı önceden bozulmuş zaten oyun da yüklerse daha kötü olur
Steam dan hem alacak param yok hemde inninal kartım da yok o yüzden oyunları steamdan indiremiyorumTavsiye etmiyorum ayrıca korsana destek yok forumda. Ücretsiz indirirken bilgisayarına virüs bulaşabilir. Tabii ki bir virüs bilgisayarını bozmaz ama format atmak zorunda bırakabilir.
windows tek başına 4 gb yiyor zatenYa kardeşim niye yanlış bilgi verip duruyorsun???
Anlamıyorsan anlama...
4GB Ram'lik PC'ye 2GB Ram gereksinimli oyun neden kaldırmasın ?
2GB Ram var zaten ?
Nerde yiyor 4GB ?windows tek başına 4 gb yiyor zaten
Nerde yiyor 4GB ?
2-2.5 arası yiyor.
Android emüatör kullanıyormusun?windows tek başına 4 gb yiyor zaten