Yardım Bilgisayarıma Oyun Yüklersem Bozulurmu

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Peki ya bilgisayarım bozulursa ne diyecem aileme?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem diyor bilgisayarı bozar yükleme
Ailene indireceğin oyunun araba oyunu olduğunu söyle ve mümkünse crack indirme. Ayrıca oyun indirince bozulmayacağını bilen birine danıştığını söyle. 17 yaşımdayım 6-7 yaşlarımdan beri oyun oynuyorum. Hem satın alıyorum hem crack indiriyorum. Bilgisayarım bozulduğunda herşeyimi kendim hallediyorum gerekirse kendi paramla bilgisayarcıya götürüyorum.

Jennie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim. Yüklemek istiyorsa yüklesin ben sadece tavsiye verdim. Tavsiyelerimi yanlış olduğunu düşünen varsa kendi sorunu. Bilgisayar konusunda deneyimli insanın. Ben sadee yardımcı olmak istedim.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim. Yüklemek istiyorsa yüklesin ben sadece tavsiye verdim. Tavsiyelerimi yanlış olduğunu düşünen varsa kendi sorunu. Bilgisayar konusunda deneyimli insanın. Ben sadee yardımcı olmak istedim.
2gb alan kapladığı için diğer programları dondurması çok mantıksızdır; eğer ki c diskinde az alan varsa ve 2gb ile o alanı doldurduysan belki olabilir ama herhangi yavaşlama donma olmaz sadece alan boşaltman gerekir

Jennie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
2gb alan kapladığı için diğer programları dondurması çok mantıksızdır; eğer ki c diskinde az alan varsa ve 2gb ile o alanı doldurduysan belki olabilir ama herhangi yavaşlama donma olmaz sadece alan boşaltman gerekir
Aynı şeyler benimde başıma geldi. Zayıf oyunlar yüklediğim halde bile bilgisayar dondu. Sonra komple çalışmadı. Alan boşaltdiım ama yine aynı.

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
C disinfectant 250 gb boş alan var

Çok iyi Android emülator kullanıyormusun

Ailene indireceğin oyunun araba oyunu olduğunu söyle ve mümkünse crack indirme. Ayrıca oyun indirince bozulmayacağını bilen birine danıştığını söyle. 17 yaşımdayım 6-7 yaşlarımdan beri oyun oynuyorum. Hem satın alıyorum hem crack indiriyorum. Bilgisayarım bozulduğunda herşeyimi kendim hallediyorum gerekirse kendi paramla bilgisayarcıya götürüyorum.
Söyledim ama yinede izin vermediler

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Aynı şeyler benimde başıma geldi. Zayıf oyunlar yüklediğim halde bile bilgisayar dondu. Sonra komple çalışmadı. Alan boşaltdiım ama yine aynı.
komple çalışmadıysa bir sürü sebebi vardır. Isıdan olmuş olabilir termal macunlar yenilenmemiş olabilir. Bilgisayarın parçaları bozulmuş olabilir elektrik kesintisi veya dalgalanması olmuş olabilir. Ama oyun yüklemeden bilgisayar bozulmaz imkansız.

Jennie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
4 GB RAM ile artık oynamak istediğiniz pek çok oyunu çalıştıramayacak veya en azından iyi çalıştıramayacaktır. Kısa bir örnekleme yapalım ; Mass Effect Andromeda şuanda 8 GB RAM'i minimum olarak listeliyor. Aynı şekilde pek çok modern oyun 6 ve 8 GB'lık modülleri minimum olarak listeliyor.

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
4 GB RAM ile artık oynamak istediğiniz pek çok oyunu çalıştıramayacak veya en azından iyi çalıştıramayacaktır. Kısa bir örnekleme yapalım ; Mass Effect Andromeda şuanda 8 GB RAM'i minimum olarak listeliyor. Aynı şekilde pek çok modern oyun 6 ve 8 GB'lık modülleri minimum olarak listeliyor.
Bende oyunu yüklemeye korkuyorum bilgisayar bozulur diye

Jennie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Modern oyunları oynamak ve çoklu görev çalıştırıyorsanız daha fazlasını yapmak için en az 16 GB RAM olması gerekir.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Bilgisayar öyle kolay kolay bozulan bir şey değil. Sadece oyunu açmaya çalışırsın açılmaz veya çok kasar oyun. Ondan başka sorun yaratmamalı yaratıyorsa donanımınızda sorun vardır.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Az önce yükledim açmadı. Yüklemek istersen yükle
Niye kendi bilgisayarınla başkasının bilgisayarını bir tutuyorsun ?
Yükleyeceğim oyun city car driving araba oyunu bu oyunu bilen varmı oynayan varmı?
Büyük ihtimalle bilgisayarınız kaldırmaz eğer 2gb küçük sorun olmaz diyorsanız indirip deneyebilirsiniz. Ve eğer steamden alırsanız merak etmeyin bilgisayarınızı bozmaz (!)

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Niye kendi bilgisayarınla başkasının bilgisayarını bir tutuyorsun ?

Büyük ihtimalle bilgisayarınız kaldırmaz eğer 2gb küçük sorun olmaz diyorsanız indirip deneyebilirsiniz. Ve eğer steamden alırsanız merak etmeyin bilgisayarınızı bozmaz (!)
Steam dan indirecek para yok o yüzden internetten ücretsiz indirmek istiyorum

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Steam dan indirecek para yok o yüzden internetten ücretsiz indirmek istiyorum
Tavsiye etmiyorum ayrıca korsana destek yok forumda. Ücretsiz indirirken bilgisayarına virüs bulaşabilir. Tabii ki bir virüs bilgisayarını bozmaz ama format atmak zorunda bırakabilir.

Jennie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yanlış bilgilendirme
Bizde daha deminden beri tartışıyoruz. Deneyimli arkadaşın dediğine göre oyun indirmek bilgisayarı bozarmış.
4 GB ramlık bilgisayara 2GB ramlık oyun yüklersen kaldırmaz dostum. Arkadaşın bilgisayarı önceden bozulmuş zaten oyun da yüklerse daha kötü olur

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
4 GB ramlık bilgisayara 2GB ramlık oyun yüklersen kaldırmaz dostum. Arkadaşın bilgisayarı önceden bozulmuş zaten oyun da yüklerse daha kötü olur
Ya kardeşim niye yanlış bilgi verip duruyorsun???
Anlamıyorsan anlama...
4GB Ram'lik PC'ye 2GB Ram gereksinimli oyun neden kaldırmasın ?
2GB Ram var zaten ?

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Tavsiye etmiyorum ayrıca korsana destek yok forumda. Ücretsiz indirirken bilgisayarına virüs bulaşabilir. Tabii ki bir virüs bilgisayarını bozmaz ama format atmak zorunda bırakabilir.
Steam dan hem alacak param yok hemde inninal kartım da yok o yüzden oyunları steamdan indiremiyorum

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Nerde yiyor 4GB ?
2-2.5 arası yiyor.
1625260046278.png
Windows 10