Bilgisayarıma format atamıyorum

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bilgisayarıma format atarken ekran birden kapanıyor ve harddisk ışığı yanıp sönüyor ayrıca bu yanıp sönmelerde pcden ses geliyor...
anakart foxconn p4m800
değiştirdiklerim

ram
ekran kartı
harddisk

çözümlerinizi bekliyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Biraz daha detaylı anlatır mısın bu harddisk ötmesi mi yoksa anakart bip sesimi ? kaç kere ötüyor ? Format ekranında tam nerde kapanıyor mavi ekran mı veriyor reset mi atıyor yoksa tamamen mi kapanıyor ?

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biraz daha detaylı anlatır mısın bu harddisk ötmesi mi yoksa anakart bip sesimi ? kaç kere ötüyor ? Format ekranında tam nerde kapanıyor mavi ekran mı veriyor reset mi atıyor yoksa tamamen mi kapanıyor ?

xp kuruyorum biçimlendirme ekranında veya kopyalama ekranında kapanıyor mavi ekran vermiyor

anakart bip sesi değil değişik bir ses öndeki hardisk ışığı her yanıp söndüğünde yapıyor bu sesi.... tık tık gibi

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Harddisk de sorun olabilir mi ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
psu değiştirdim şuan aynı sorun birde cdrom takınca direk aynı sorunu yapıyor hiç görüntü gelmiyor..

neyse ben uğraşayım yorumlarınız için teşekkür edeirm

Anakartta sıkıntı var büyük ihtimal foxconnun dandik anakartı ne beklersin

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
yorumlarınız için teşekkür ederim

hardsiki çıkardım hardisk ışığı yanıp sönuyor ve aynı sesi çıkarıyor tahminim anakart arızası yada bios arızasıdır yorumlarınızı bekliyorum

Bios arızası değil o anakartta sıkıntı var. İyi fotoğraf çeken bir makinen varsa yoğun ışık altında fotoğrafını çekip bize atarsan belki arızayı görebiliriz