bilgisayarıma bişeyler oluyor?

ImmortalTurkx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle merhaba. Offline oyunlarda (w a s d) tuşları ile yön verirken bazen 1 saniye 2 sonra tepki veriyo. Yani ilerliyorum w tuşuna basıyorum 1 saniye 2 saniye sonra ilerliyo karakter. Harddiskim SSD Virüsten şüpheleniyorum. Format atmadım. Sadece windows ile sıfırladım pcyi 3 4 saatte bir oluyor. Kendi canı ne zaman ister yani. Sanki online oyun oynuyorum oyunda lag var. Ama offline oyunlar oynuyorum.

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Öncelikle merhaba. Offline oyunlarda (w a s d) tuşları ile yön verirken bazen 1 saniye 2 sonra tepki veriyo. Yani ilerliyorum w tuşuna basıyorum 1 saniye 2 saniye sonra ilerliyo karakter. Harddiskim SSD Virüsten şüpheleniyorum. Format atmadım. Sadece windows ile sıfırladım pcyi 3 4 saatte bir oluyor. Kendi canı ne zaman ister yani. Sanki online oyun oynuyorum oyunda lag var. Ama offline oyunlar oynuyorum.
oynadığın oyun yüksek sistem isterse yani fps düşükse geçikme olur tabi ki de oyunun adını söylersen iyi olur

ImmortalTurkx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
oynadığın oyun yüksek sistem isterse yani fps düşükse geçikme olur tabi ki de oyunun adını söylersen iyi olur
Hayır rahat oynuyodum oyunu. Daha demin sildim. stranded deep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır rahat oynuyodum oyunu. Daha demin sildim. stranded deep
80 Fps oynuyodum yüksek ayarda. Gtx 750 ti var driverlar yüklü amd ryzen 3 1200 af işlemci 8gb ram var. Virüsten korkuyorum

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp çıkar tak yapın.