Emrekaya133442
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar size yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum 3 gün önce bilgisayarda yüksek fps gerektiren bi oyun oynarken bi anda bilgisayar dondu ve hiçbir şekilde düzelmedi bende Altgr+ctrl+tab yolu ile oturumu kapatmaya çalıştım fakat oturum kapatılıyor derken tekrar dondu bu seferde power tuşu ile kapattım (pek sağlıklı olmasada) herneyse bilgisayarımı tekrar açmaya çalıştığımda pro2000 penceresi geldiği zaman orada sürekli dönüyordu kesinlikle açılmıyordu tekrardan bu sefer elektriği direk keserek kapadım ve hardiskin kablosunu söküp tekrar taktım ve bilgisayarı açtım bu seder açılırken windows (C
%19 gibi bişeyler yazdı %100 olmasını bekledim bittikten sonra siyah ekran geldi ve 10 dakika öyle kaldı tekrar kapadım açtım bu seferde pro2000 ekranına geldiği anda kendini sürekli resetliyor sürekli aynı yerde bi türlü masaüstüne ulaşamadım lütfen yardımcı olun.
İnternette araştırdığım zaman çoğu kişi ram çoğu kişi harddisk çoğu kişide anakarttan olacağını söyledi sizede danışmak istedim yardım ederseniz sevinirim.
Windows 8.1
ANAKART: Gigabyte GA-F2A55M-DS2
16 GB RAM
Yaptığım İşlemler: bilgisayarı tamamen söktüm ve boş zeminde çalıştırdım. Olmadı
Ramlerin yerlerini değiştirdim. Olmadı
Power supply söktüm içine hava tuttum tozlarını aldım. Olmadı
Anakart ve ekran kartının işlemcilerine termal macun sürdüm biostan baktığım zaman 61 derece olarak gösterdi ki bu gayet normal.
Harddiski dışarıda çalıştırdım içinden her 10 saniyede bir dıızt diye ses geliyor buda normalmiş.
Yardımcı olun lütfen.
Buyurun buda video

İnternette araştırdığım zaman çoğu kişi ram çoğu kişi harddisk çoğu kişide anakarttan olacağını söyledi sizede danışmak istedim yardım ederseniz sevinirim.
Windows 8.1
ANAKART: Gigabyte GA-F2A55M-DS2
16 GB RAM
Yaptığım İşlemler: bilgisayarı tamamen söktüm ve boş zeminde çalıştırdım. Olmadı
Ramlerin yerlerini değiştirdim. Olmadı
Power supply söktüm içine hava tuttum tozlarını aldım. Olmadı
Anakart ve ekran kartının işlemcilerine termal macun sürdüm biostan baktığım zaman 61 derece olarak gösterdi ki bu gayet normal.
Harddiski dışarıda çalıştırdım içinden her 10 saniyede bir dıızt diye ses geliyor buda normalmiş.
Yardımcı olun lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyurun buda video
Son düzenleme: