Bilgisayarım mikrofonu görmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HugO13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLER bilgisiyarım mikrofonu görmüyor driver sildim yükledim güncelini yükledim çıkardım taktım olmuyor benim içten kulaklık olduğu için kulaklıkla beraber mikrofonun girişi o yüzdenmi acaba lütfen yardım edin :(

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
BEYLER bilgisiyarım mikrofonu görmüyor driver sildim yükledim güncelini yükledim çıkardım taktım olmuyor benim içten kulaklık olduğu için kulaklıkla beraber mikrofonun girişi o yüzdenmi acaba lütfen yardım edin :(
Eğer güncel bir laptop değilse muhtemelen desteklemez. Kulaklık girişinde 3 adet bölüm varsa 2si kulaklık biri mikrofondur. Desteklemesi için mic için ayrı jack, kulaklık için ayrı jack olması gereklidir

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır laptop değil masa üstü hatta çok güncel bir sistem battlefield 4 olsun veyada ghost falan olsun en üst ayarlarda oynuyorum vede anakartımda şuan güncel kartlardan

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hayır laptop değil masa üstü hatta çok güncel bir sistem battlefield 4 olsun veyada ghost falan olsun en üst ayarlarda oynuyorum vede anakartımda şuan güncel kartlardan
Masaüstünde kulaklıktan çalışan mikrofon özelliği yoktur genelde. Hatta ben hiç görmedim öyle diyeyim