QEM vs benzeri şeyleri okuduğum okulda tasarladığımız program ile koruyoruz . ama yine de teşşekürlerHocam OEM kodu gözükmüş. Lütfen daha dikkatli olun. Bu arada ben de böyle kullanıyorum.
oyun oynamiyacaksan xp yükle oda var şimdiki oyunlar xp desteklemiyor ama nadir oyun oynuyosan eski oyun falansa gayet iyidir gta sa gibi falanAz RAM kullanması, her zaman daha iyi performans gösterir anlamına gelmez. Optimizasyon diye bir şey var. Hiç duydun mu bilmiyorum ama çoğu oyun Windows 7 ve Windows 10'a optimize edilmiş şekilde. Şahsen ben tasarımı 90'ları andıran Windows XP'yi eski sistemime bile kurmazdım.
sende performans modundamı?Size kalmış. Güzelim Linux alternatifi varken Windows XP kullanmak gerçekten garip geldi. Windows 7'yi performans moduna alıp çok da iyi kullanabilirsiniz aslında.
bide msconfigde işlemci sayısını 4 yaparsak kasma azalıyormu ?
pcde çok oyun oynamıyosan falan xp en iyisiTasarımı böyle yapınca bile şu güzel modern sesi duyabiliyorsunuz.
Windows XP bende şu tatlı köpek dışında pek iyi bir şey bırakmadı.
Ayrıca boşta kullanım da gayet iyi Windows 7'de, abartılacak bir şeyi yok yani...
Ekli dosyayı görüntüle 94035
bendede 1 ay olmamıştırOraları ben ellemedim. En son formatı 14 gün önce attığım için sistem şu an gayet iyi.
windowsİşletim sistemi ne
şimdi işin duyarını kasmayalım lütfen elimdeki sistem ortada bu sistem ile 50 fps almam normal değil diye buyurdum arkadaşımda herşeyi aynı sadece ekran kartı bi üst model olanı var ve benim gibi drop sorunları yaşamıyor50fpsi göremeyenler var bide kasıyor diyon
Vsync yi nasıl csgoda etkinleştirebilirim bulamadımAlmış olduğun FPS'i max desteklenen frekans ile sabitleyip daha net ve hatasız bir görüntü almanı sağlıyor diyebilirim.
Vsync görüntü kaymasını engeller fpsyi 60 a sabitlerVsync ne oluyor
bari bcvc koymaBilgisayar Hızlandırma ve En İyi FPS Ayarları 2020 GÜNCEL - YouTube bu videodan kasma sorununu kaldırabilirsiniz