Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunlarda bilgisayarım kasıyor çok özellik istenmeyen oyun oynuyorum mesala knight online c.s 1.6 gibi yardımcı olursanız sevinirim sebep'i nedir bir yerde sorun olmalı ama anlamadığım için sizlerin bilgisine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Bilgisayar alalı 2 yıl kadar olduysa macunlarını yeniletmeye çalış.Ayrıca eğer çok program yüklemediysen, kişisel dosyaların etkilenmeden bilgisayarı yenilemeyi deniyebilirsin.Sonra programları tekrar yüklersin.Oyunların save dosyalarınıyedeklemeyi de unutma tabi.
Aslında değerler çok anormal değil.Belki doğru ekran kartını yüklemiyor olabilirsin.Çünkü ekran kartı çok farkettiriyor.Oynadığın oyunun fps değeri de yüksek olabilir.
Ekran kartının tam olarak hangi seri olduğunu biliyor musun? 200 kaç serisi?
Bu siteden mi indiriyorsun.Ayrıca son güncel driverlar bazen uyumsuz olabiliyor.En güzeli eski tarihte bilgisayarın kendisinde var olan driver ı yüklemek. Amd drivers
İşlemciyi alalı 8 yıl belki daha fazla oluyor psu değeri nasıl bilmiyorum resimde var bilgileri. Ramlerde çok eski oda aynı yıl alınmıştı. Ekran kartı değerlerin nasıl hocam current performans level 0 diyor iş yerimdeki pc bundan kötü ama hiç oyunda kasmıyor akıcı oynuyor
O zaman durum anlaşıldı. İşlemcin anormal düşük hızda çalışıyor. Bu da haliyle ,performansı yerlerde süründürüyor.
Tam emin olmak için, aida 64 ,araçlar sekmesinden, sistem stability(kararlılk) testini çalıştırıp,cpuz ile de, en son ,core speed hızına bi daha bakalım istersen.
İşlemci tabiri caizse,yerlerde sürünüyor. Demekki ,aldığınız speecy değerleri de doğruymuş Ben işi garantiye alıp emin olmak için aida testini de istedim zaten.
Şimdi problemi bulduk.Bu durum 2,nedenden oluşur. İşlemci aşırı ısınıp,çarpan düşürür. Sıcaklıklar düşük görünüyor,speecyde . A ida da algılayıcı denen bi bölüm var. Algılayıcıya ulaşmak için soldaki bilgisayar yazan yere tıklayacaksınız. ALGILAYICI AÇIKKEN,testi açıp, açıp,işlemci sıcaklığına bi daha bakalım.Adım adım gidecez.
İşlemci düşük hızlarda çalıştığı için ,zaten ısınamıyor.
İki neden diye yazmıştım,yukarda. Birincisi işlemcinin ısınması idi. Bu tez hala geçerli.Şu an sıcaklık düşük görünse de,belki de aniden ısındı ve işlemci kendini korumak için hızını düşürdü, Hız düşünce, otomatik olarak sıcaklIkda düştü.
İkinci neden , anakart VRM leri dediğimiz güç devreleri . Bu devreler ısınırsa,işlemci yine çarpan düşürür.
En son,üçüncü bi ihtimal de,bazen,biosun kafası karışıyor.Biosu tekrar yükledinizmi,sorun çözülüyor.