dostum bu sorun termal macundan kaynaklanıyor ne kadar yenilerseler yenilesinler termal macunu leptopu sökerek kendin bak gri macun g62ye randıman vermiyor benimkide aynı oluyordu gri macunu sildim beyaz macun sürdüm sorunum ortadan kalktı gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bilgisayarımı oyun oynarken kapanma falan yok bide macunu sürerken çipten dışarı yayılmamasını sağla gri macun zannedersem beyazdan biraz daha katı beyaz macun dene bu sorun yüzünden çıldıracaktım bilgisayarcılarda bi halt yok kendi işini kendin yapabilirsen en iyisi macunlardan kaynaklanıyor % 100 ısınma olmuyor ama bilgisayar kendini kapatıyor aynı sorun bendede vardı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aynı bilgisayardan bende vvar çoğu oyunu çok rahat bir şekilde oynuyorum o sorun termal macundan kaynaklanıyor macunları yenile aynı sıkıntı bendede vardı böyle çözdüm sorunu artık kapanmıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aynı bilgisayardan bende vvar çoğu oyunu çok rahat bir şekilde oynuyorum o sorun termal macundan kaynaklanıyor macunları yenile aynı sıkıntı bendede vardı böyle çözdüm sorunu artık kapanmıyor