Sisteminizi tam yazar mısınızarkadaşlar benim bilgisayarım iyi cs de 150 100 fps alıyorum ama yeni cıkan valheim diye oyunda 1 5 10 fps alıyorum sizce sorun nedir birtek bu oyunda böyle fps alıyorum şimdiden teşşekürler
920 ekran kartı var i3 7th gen windows 10 64 bit 6 ramSisteminizi tam yazar mısınız
valheim için iyi diye düşünüyorum cs 100 150 fps alıyor valo dada valheim de 1 fps alması tuaf diğil mi@Mortal.53, bu mu iyi??
Bu forumdaki sık sık gördüğüm şeyler bunlar artık şaşırmıyorum. Kime göre iyi kime göre kötü olduğu belli olmadığı için böyle şeyler yaşanabiliyor. Onun yerine direkt bilgisayarımın özellikleri şunlar deseler keşke. Birine göre gtx 1050 çok iyidir, diğerine göre rtx 3090 çok iyidir yani.@Mortal.53, bu mu iyi??
Hayır canım o da bize yakışmaz@atkaksoy501, neyse, arkadaşa yardım etmeyelim üslubu yüzünden.
kusura bakmayın ama 2 gündür ugraşıyorum oyuna para verdik o kadar oynayamıyorumHayır canım o da bize yakışmazYardım edebilecek olsaydım ederdim her türlü. Ancak burada konuşarak konuyu da yukarda tuttuğumuzdan birileri mutlaka yardımcı olacaktır arkadaşımıza.
Anlıyorum anlıyorum sıkıntı yok estağfirullah. Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür.kusura bakmayın ama 2 gündür ugraşıyorum oyuna para verdik o kadar oynayamıyorum
teşekkür ediyorumAnlıyorum anlıyorum sıkıntı yok estağfirullah. Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür.![]()
aynı fps i alamazsam bile düzgün bir şekilde oynayabilsem benim için yeterAynı FPS değerlerini alamazsınız zaten.