Bilgisayarım harddiski görmüyor

bedirhancimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım harddiski görmüyor ve açılmıyor anakartımın markası asus p5gc-mx/1333 harddisk markası samsung
sataları kontrol ettim biosu sıfırladım ama olmuyor lütfen yardım edinEkli dosyayı görüntüle 10873
açılırken bu katayı veriyor sataları kontrol ettim biosu sıfırladım ama bi türlü olmadı anakart markası asus p5gc-mx/1333 harddisk markası samsung harddiskte sorun yok başka harddisk denedim onuda görmedi harddiskin çalıştıgına eminim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sata portuna taktığın zaman harddiski biostada mı görmüyor ? Sata DVDRomu görüyor mu ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
peki bu arızayı gideremezmiyim

Çevrende güvendiğin bir teknik servis varsa götürebilirsin. Elektronikçide olabilir. Anakartını iyice incele elektrolit ve katı kapasitörlerde patlama veya şişme var mı ? Bobinlere de bak şişme yapmış olabilir.

bedirhancimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bi arkadaşımdan harddisk aldım kendi harddiskimi söküp onunkini kullandım bi süre sonra tekrar kendi harddiskimi taktım aynı gün yeniden harddiski değiştirdim bilgisayar açıldı ve mavi ekran hatası verdi sonra yukardaki resim çıkmaya başladı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ben bi arkadaşımdan harddisk aldım kendi harddiskimi söküp onunkini kullandım bi süre sonra tekrar kendi harddiskimi taktım aynı gün yeniden harddiski değiştirdim bilgisayar açıldı ve mavi ekran hatası verdi sonra yukardaki resim çıkmaya başladı

Hangi resim ?