Bilgisayarim hangisini kaldırır win 7 - 8

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar acer aspire 5738g laptopum var.
intel core2 duo p7350 2.0 ghz
Ati 4570 ekran karti 4 gb rami var şuan windows 7 64 bit yüklü sizce win 8 yüklesem daha iyi verim alabilirmiyim... Win 7 mi win 8 mi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Windows 8 yükle.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Windows 8 yukleyebilirsiniz ancak driver sıkıntısı yasamamak için önceden kontrol edin driverlarınızı kendi sitelerinden indirin

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hız olarak pek bir farkı yok bence. Ama Win 8.1 daha stabil.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Benim donanımla neredeyse ayni senin PC. Ben 5-6 ay win8.1 kullandım ancak pek memnun kalmadim. Win7 daha iyi.

ladder

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Benim donanımla neredeyse ayni senin PC. Ben 5-6 ay win8.1 kullandım ancak pek memnun kalmadim. Win7 daha iyi.
çok enteresandır benimde aşağı yukarı aynı
8.1 32 BiT kurdum uçuyor pc
W7 ile sıkıtı yaşadım

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben suan win 7 ile sıkıntı yaşıyorum. Win 8 daha stabil diye duyduğun icin fikirlerinizi almak istedim. 64 veya 32 bit hangisi daha iyi olur

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Win 8.1 kuracan bi kaç ince ayar çekecen uçuyor driverler varsa kur dene

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bende ya disk kullanımı ya da cpu kullanımı 100 oluyordu sürekli. Win7 hala candır.

Disk ve Cpu kullanımı genelde pc yeni başladığında çok yüksek oluyor. SSD varsa daha çabuk, HDD varsa daha uzun süre bekletiyor. Belli bir süre sonra cpu ve disk kullanımı normal haline dönüyor.

Eğer devamlı full gösteriyorsa, ufak bir ayarı vardı. Komut penceresinden bir kaç komut yazıyorduk (yanlışım yoksa) sorun düzeliyordu.

Win 8.1 pro candır aslında :mrgreen: Yeni nesil oyunlarla daha optimize çalışıyorlar.

Battlefield 4'de Win 7 ile frame drop olurken, win 8 ile bu sorun düzeliyor. Youtube'da bir sürü test videoları var göz atabilirsin.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Disk ve Cpu kullanımı genelde pc yeni başladığında çok yüksek oluyor. SSD varsa daha çabuk, HDD varsa daha uzun süre bekletiyor. Belli bir süre sonra cpu ve disk kullanımı normal haline dönüyor.

Eğer devamlı full gösteriyorsa, ufak bir ayarı vardı. Komut penceresinden bir kaç komut yazıyorduk (yanlışım yoksa) sorun düzeliyordu.

Win 8.1 pro candır aslında :mrgreen: Yeni nesil oyunlarla daha optimize çalışıyorlar.

Battlefield 4'de Win 7 ile frame drop olurken, win 8 ile bu sorun düzeliyor. Youtube'da bir sürü test videoları var göz atabilirsin.

Bana orijinal temiz 8.1 lazım birde dediğin o ayarlar. Ama nerden bulucam temiz iso yu :D
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] hocam şu 90 gün deneme süreli 8.1 sürümü vardı linkini atarmısınız.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bana orijinal temiz 8.1 lazım birde dediğin o ayarlar. Ama nerden bulucam temiz iso yu :D
Win 8.1 update 3 çıktığında her torrent sitesinde vardı orjinal iso vaktinde indireydin :) windows update ile defenderi kapat hızlı getirme windows search felan kapa baya rahatliyor

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@ConfickerBelasi hocam şu 90 gün deneme süreli 8.1 sürümü vardı linkini atarmısınız.

Benim DVD'de var 8.1 pro. 0 Problem, tüm updateleri kurdum zaten çatır çatır çalışıyor. Fakat indirme linkini bilmiyorum. Yükleme hızım yüksek olsa belki DVD'den alınıp pcye taşınıyorsa senin için upload edebilirdim ama hem hızım berbat 0.60 upload, hemde dvd içinden alınırmı dosya bilemiyorum yani win 8 :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Benim DVD'de var 8.1 pro. 0 Problem, tüm updateleri kurdum zaten çatır çatır çalışıyor. Fakat indirme linkini bilmiyorum. Yükleme hızım yüksek olsa belki DVD'den alınıp pcye taşınıyorsa senin için upload edebilirdim ama hem hızım berbat 0.60 upload, hemde dvd içinden alınırmı dosya bilemiyorum yani win 8 :D

dvd içinden dosya alma olayı varda upload konusunda aynı kaderi yaşıyoruz :D hem onu orijinal yapmak için crack yapmak gerek ondan sonra ne farkı kaldı ki virüslü sürümden. Conficker'in her yere attığı 90 günlük orj 8.1 vardı linki atmadı hala :D bu gece kota yenilenince onu indiricem. Bakalım nasıl olucak.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
dvd içinden dosya alma olayı varda upload konusunda aynı kaderi yaşıyoruz :D hem onu orijinal yapmak için crack yapmak gerek ondan sonra ne farkı kaldı ki virüslü sürümden. Conficker'in her yere attığı 90 günlük orj 8.1 vardı linki atmadı hala :D bu gece kota yenilenince onu indiricem. Bakalım nasıl olucak.

Ne zaman akk yenilense aklıma sen geliyorsun :mrgreen:

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neredeyse donanım özelliklerimiz aynı aynı marka aynı işlemci aynı grafik kartı bence 8 yükle eskiden 7 kullanıyordum ama bence 8 daha hızlı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/create-reset-refresh-media bu adresden orijinal iso yu temin edebilirsin hem de microsoftun sitesinden sadece aşağıda yer alan medya oluştur düğmesine tıkla istediğini sürümü seç ister dvd ye yaz ister usb ye aktar

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bence windows 7 . Cunku windows 8 ib calistiramadigi oyun ve programlar var.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 kurun ve tüm güncellemeleri yapın. Şu an en stabil sistem 7'dir. Windows 8.1'in biraz daha güncelleme alması lazım.