çok enteresandır benimde aşağı yukarı aynıBenim donanımla neredeyse ayni senin PC. Ben 5-6 ay win8.1 kullandım ancak pek memnun kalmadim. Win7 daha iyi.
çok enteresandır benimde aşağı yukarı aynı
8.1 32 BiT kurdum uçuyor pc
W7 ile sıkıtı yaşadım
Bende ya disk kullanımı ya da cpu kullanımı 100 oluyordu sürekli. Win7 hala candır.
Disk ve Cpu kullanımı genelde pc yeni başladığında çok yüksek oluyor. SSD varsa daha çabuk, HDD varsa daha uzun süre bekletiyor. Belli bir süre sonra cpu ve disk kullanımı normal haline dönüyor.
Eğer devamlı full gösteriyorsa, ufak bir ayarı vardı. Komut penceresinden bir kaç komut yazıyorduk (yanlışım yoksa) sorun düzeliyordu.
Win 8.1 pro candır aslında :mrgreen: Yeni nesil oyunlarla daha optimize çalışıyorlar.
Battlefield 4'de Win 7 ile frame drop olurken, win 8 ile bu sorun düzeliyor. Youtube'da bir sürü test videoları var göz atabilirsin.
Win 8.1 update 3 çıktığında her torrent sitesinde vardı orjinal iso vaktinde indireydinBana orijinal temiz 8.1 lazım birde dediğin o ayarlar. Ama nerden bulucam temiz iso yu![]()
Bana orijinal temiz 8.1 lazım birde dediğin o ayarlar. Ama nerden bulucam temiz iso yu
@ConfickerBelasi hocam şu 90 gün deneme süreli 8.1 sürümü vardı linkini atarmısınız.
Benim DVD'de var 8.1 pro. 0 Problem, tüm updateleri kurdum zaten çatır çatır çalışıyor. Fakat indirme linkini bilmiyorum. Yükleme hızım yüksek olsa belki DVD'den alınıp pcye taşınıyorsa senin için upload edebilirdim ama hem hızım berbat 0.60 upload, hemde dvd içinden alınırmı dosya bilemiyorum yani win 8![]()
dvd içinden dosya alma olayı varda upload konusunda aynı kaderi yaşıyoruzhem onu orijinal yapmak için crack yapmak gerek ondan sonra ne farkı kaldı ki virüslü sürümden. Conficker'in her yere attığı 90 günlük orj 8.1 vardı linki atmadı hala
bu gece kota yenilenince onu indiricem. Bakalım nasıl olucak.