Bilgisayarım güçlü ancak yine de kasıyor

powerman58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Ederim Arkdaşlar :)D Masaüstü Sevmiyorum Laptopu Heryere Götürebiliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar lütfen bilgisayarım güçlü yazmıssınız onlarla mario bile oynanmaz:D

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gunumuzde internetin faydasi bu iste,keske bilgisayari almadan once burada sorsaydiniz :)

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Çok da güçlü bir bilgisayara benzemiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarin gucluyle ve ya grafik kartinin modeliyle hic alakasi yok kardewim burda bilenler de konuwuyor bilmeyenlerde senin sorunun run-da yani windows kariwmiw kac zamandir iwletiyorsun bilgisayari?
uzun zamansa demek ki update gerekiyor ya da format attir hep boyle olucak bende de boyleydi
ozelliklerimse:
intel pentium yeni nesil 3.6ghz 4cpu
4096mb ddr3 ram
ve 2048mb video kart
ama oyunlarda donmuyordu tipki dediyin gibi oluyordu bende de formatdan bawka caresi yok

spn578

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim pc kendi çapında iyi ama hiç kasmaması gereken oyunlarda kasmaya başladı örn: ETS II Mafia II GTA IV Minecraft gibi bir oyunda bile ara ara kasma yapıyo kasada eski değil birkaç senelik

Ana K: Gigabyte h61m-S1
Ram: Elixir 8gb 1333Mhz
CPU: intel inside İ5 3.20Ghz
Ekran K.: Nvidia 3D vision 2gb 143 bit
Disk: 750gb ddr3
sistem türü: 64bit
Sistem: windows 10

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Tavsiyelerim;
1- Sistem içi maksimum performans için işletim sistemini SSD'ye aktarmanı tavsiye ederim
2- Metro Nvidia için optimize edilmiş bir oyun ve AMD kartlarda sıkıntı yaşatabilir. Ayarlar menüsünden Physx kapalı mı bak, değilse kapat.
3- Sürücülerinde yada yazılımda sorun olabilir. En son sürücünün yüklü olduğundan emin ol.

Not: İyi kazık yemişsin. Bu da sana ders olsun, bir daha satıcının dediklerini dinleme. Yoksa 6. nesil işlemcili daha iyi bir cihaz alabilecekken 3. nesili aynı fiyata kakalarlar. Bir daha birşey alacaksan bilen birine danış, satıcıya değil. Adamın cebine para girecek, alma mı desin ?

Misal;
MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ayrıca
Teşekkür Ederim Arkdaşlar :)D Masaüstü Sevmiyorum Laptopu Heryere Götürebiliyorum.
Bu video'daki bilgisayar da son derece hafif, taşınabilir ve ucuz. Monitör taşımana gerek yok, bugünlerde her evde televizyon var. HDMI girişinden bağlarsın, mis :D Eğer istersen tabii biraz daha büyük bir kasa ile ekran kartı da eklersin ama taşınabilirlikten ödün vermen gerekir. Kaldı ki bu hali bile bu fiyata canavar bence :)

Linki;
AMD A10-7860K, 8GB 2400Mhz DDR3 Ram, 240GB SSD, Kart Okuyuculu 300W Mini Bilgisayar

spn578

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyelerim;
1- Sistem içi maksimum performans için işletim sistemini SSD'ye aktarmanı tavsiye ederim
2- Metro Nvidia için optimize edilmiş bir oyun ve AMD kartlarda sıkıntı yaşatabilir. Ayarlar menüsünden Physx kapalı mı bak, değilse kapat.
3- Sürücülerinde yada yazılımda sorun olabilir. En son sürücünün yüklü olduğundan emin ol.

Not: İyi kazık yemişsin. Bu da sana ders olsun, bir daha satıcının dediklerini dinleme. Yoksa 6. nesil işlemcili daha iyi bir cihaz alabilecekken 3. nesili aynı fiyata kakalarlar. Bir daha birşey alacaksan bilen birine danış, satıcıya değil. Adamın cebine para girecek, alma mı desin ?

Misal;
MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı

Benimki masaüstü ve ucuza aldım pahalıya değil

spn578

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca

Bu video'daki bilgisayar da son derece hafif, taşınabilir ve ucuz. Monitör taşımana gerek yok, bugünlerde her evde televizyon var. HDMI girişinden bağlarsın, mis :D Eğer istersen tabii biraz daha büyük bir kasa ile ekran kartı da eklersin ama taşınabilirlikten ödün vermen gerekir. Kaldı ki bu hali bile bu fiyata canavar bence :)

Linki;
AMD A10-7860K, 8GB 2400Mhz DDR3 Ram, 240GB SSD, Kart Okuyuculu 300W Mini Bilgisayar
Kardeşim benimkinede bağlanıyo merak etme HDMI a bu bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir oyunda hiç kasmıyodu fps çok iyiydi son 2 aydır böyle yapmaya başladı

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Benimki masaüstü ve ucuza aldım pahalıya değil
Kardeşim benimkinede bağlanıyo merak etme HDMI a bu bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir oyunda hiç kasmıyodu fps çok iyiydi son 2 aydır böyle yapmaya başladı
Sana cevap yazmadım ki, konuyu açan arkadaşa cevap yazdım.
Alıntım bile var iletide.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Ah şu konu tarihlerine dikkat edilse...