- Konuyu başlatan
powerman58
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekkür Ederim Arkdaşlar
D Masaüstü Sevmiyorum Laptopu Heryere Götürebiliyorum.

İşlemciden dolayı kasıyor. Yapacak bir şey yok. Belki ısınma problemi olabilir.
Bu video'daki bilgisayar da son derece hafif, taşınabilir ve ucuz. Monitör taşımana gerek yok, bugünlerde her evde televizyon var. HDMI girişinden bağlarsın, misTeşekkür Ederim ArkdaşlarD Masaüstü Sevmiyorum Laptopu Heryere Götürebiliyorum.
Tavsiyelerim;
1- Sistem içi maksimum performans için işletim sistemini SSD'ye aktarmanı tavsiye ederim
2- Metro Nvidia için optimize edilmiş bir oyun ve AMD kartlarda sıkıntı yaşatabilir. Ayarlar menüsünden Physx kapalı mı bak, değilse kapat.
3- Sürücülerinde yada yazılımda sorun olabilir. En son sürücünün yüklü olduğundan emin ol.
Not: İyi kazık yemişsin. Bu da sana ders olsun, bir daha satıcının dediklerini dinleme. Yoksa 6. nesil işlemcili daha iyi bir cihaz alabilecekken 3. nesili aynı fiyata kakalarlar. Bir daha birşey alacaksan bilen birine danış, satıcıya değil. Adamın cebine para girecek, alma mı desin ?
Misal;
MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı
Kardeşim benimkinede bağlanıyo merak etme HDMI a bu bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir oyunda hiç kasmıyodu fps çok iyiydi son 2 aydır böyle yapmaya başladıAyrıca
Bu video'daki bilgisayar da son derece hafif, taşınabilir ve ucuz. Monitör taşımana gerek yok, bugünlerde her evde televizyon var. HDMI girişinden bağlarsın, misEğer istersen tabii biraz daha büyük bir kasa ile ekran kartı da eklersin ama taşınabilirlikten ödün vermen gerekir. Kaldı ki bu hali bile bu fiyata canavar bence
Linki;
AMD A10-7860K, 8GB 2400Mhz DDR3 Ram, 240GB SSD, Kart Okuyuculu 300W Mini Bilgisayar
Benimki masaüstü ve ucuza aldım pahalıya değil
Sana cevap yazmadım ki, konuyu açan arkadaşa cevap yazdım.Kardeşim benimkinede bağlanıyo merak etme HDMI a bu bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir oyunda hiç kasmıyodu fps çok iyiydi son 2 aydır böyle yapmaya başladı
Alıntım bile var iletide.Teşekkür Ederim ArkdaşlarD Masaüstü Sevmiyorum Laptopu Heryere Götürebiliyorum.