Bilgisayarım çöktü.Dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
BİOS'tan dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?

sinan_253

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biostan dosya kurtarılmazz :D hard-diskini başka bir pc ye tak onun aracılığıyla kurtarr veya ms-dos tan anlıyorsan başkangıç disketi yaratıpp ordan komutlarla dosyalarını aktarr

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Güvenli mod çalışmıyor mu

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İster harddiskini başka bilgisayara takarsın,istersende cd'den çalışan bir linux veya windows cd'si bulup dosyalarını rahatlıkla kurtarabilirsin.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
m1903 dedi ki:
İster harddiskini başka bilgisayara takarsın,istersende cd'den çalışan bir linux veya windows cd'si bulup dosyalarını rahatlıkla kurtarabilirsin.
Şu anda çalışan pardustayım.Nereden dosyalarımı bulabilirim?

lem_cim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En Güzel Yöntem Harddiskle falan uğraşmadan ERD COMMENDER 2005 programı ile pc yi boot edip açmaktır... Hemde işletim sistemi gibi açılıyor en güzel özelliği o ... Bilginize...

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu gibi sorunlar için değil ama sistem çökmelerine önlem olarak kurtarma yazılımları içinde kont bilişimin smart recovery prgsini incelemenizi öneririm.Aslında radix e ait bir prgyi kendi adlarına Türkiyeye getirmişler çok da ucuz.20 ytl civarında

Titus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lb.bingol dedi ki:
m1903 dedi ki:
Şu anda çalışan pardustayım.Nereden dosyalarımı bulabilirim?

Yerel disklerin olduğu bölüme gir(masaüstünde bilgisayarım simgesi olur onun içinde).
oradan widnows yüklü olan bölümünün dosyalarına ulaşabilirsin. bunlaradaki verilerin önemlilerini de usb belleğe falan atarsın artık

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
açılışta F5 e bas,En son en iyi ayarlar ile çalıştır

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sana windows minipe yi öneriyorum. yada tnc live cd yi de kullanabilirsin. bunlar ram üzerinden çalışan işletim sistemleridir. burdan programlarla harddisk ine ulaşıp windows korumasında olan kişisel dosyalarına bile ulaşabilirsin.

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardus livedeymişsin zaten, tak dvd'ni al yedeğini.

eğer yok windowslu bölümü görmüyor diyorsan (ki normal şartlarda görür) wiki'de bunun için yazılmış tonla yazı var.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
NecronomicoN dedi ki:
sana windows minipe yi öneriyorum. yada tnc live cd yi de kullanabilirsin. bunlar ram üzerinden çalışan işletim sistemleridir. burdan programlarla harddisk ine ulaşıp windows korumasında olan kişisel dosyalarına bile ulaşabilirsin.
Şunların linkini versene.