Yardım Bilgisayarım Çok Kasıyor

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Özellikleri amd ryzen 5 3500u vega 8 8gb ram 500gb ssd windows 11 laptop
inanın böyle bir işgence görmedim windows u kullanırken bile bilgisayarım çok kasıyor şifreyi giriyorum masasütünü gördükten 10 sn sonra kasmaya başlıyor bilgisayarın açma tuşuna bastığımda sanki tüm tuşlara aynı anda basmışlar gibi ses çıkıyor

XxS4M1xX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
inanın böyle bir işgence görmedim windows u kullanırken bile bilgisayarım çok kasıyor şifreyi giriyorum masasütünü gördükten 10 sn sonra kasmaya başlıyor bilgisayarın açma tuşuna bastığımda sanki tüm tuşlara aynı anda basmışlar gibi ses çıkıyor
yüksek performans moduna alın ayrıyaten windows 10'a geri dönün 11 şuan kararlı deildir. bazılarında daha hızlı bazı insanlardda daha yavaş çalışır.

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
yüksek performans moduna alın ayrıyaten windows 10'a geri dönün 11 şuan kararlı deildir. bazılarında daha hızlı bazı insanlardda daha yavaş çalışır.
zaten yüksek performans modunda kullanıyorum ve tuhaf bir şekilde ilk kullandığımda bilgisayarımı hızlandırmıştı

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Virüs girmiş olabilir Kaspersky kurarak tarama yapın eğer yoksa format atın sorun çözülebilir.

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Virüs girmiş olabilir Kaspersky kurarak tarama yapın eğer yoksa format atın sorun çözülebilir.
8gün gibi biraz şaşırtıcı süreler verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows'un en kararlı son sürümü olan windows 10'a geri dönün, Windows 11 kararsız olduğu için Windows 11'de her an herşey olabilir.
Bir de ek olarak SSD sağlığına bakınız.
hd tune da sağlık bölümüne girdiğim zaman hiçbirşey çıkmıyor

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
158
windows 11 nedir ya. windows çıkarmayınca yüklemeyin. yükleyenler zaten merak ettikleri için yüklüyor. sen pc sürekli kullanıyorsan yükleme. sonra kasıyor diyorsun bazı win11 yükleynlerinki açılmıyormuş bile :D

win 11 isosunun içinde virüs de olabilir. pc ni bot da yapabilirler. heyecan aramıyorsan yapma.

bak winstep in nexsus diye free olan bir dock uygulaması var(başka da varda en iyisi bu) pc nde değişiklik olsun istiyorsan en azından arayüzde yükle. simgeleride kişiselleştir mis gibi.

mis gib.

Ekli dosyalar

• gfgdgdfg.png
    gfgdgdfg.png
    177.2 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Geliştiriciler için olan bir windows kullanıyorsun normal değil mi ?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,831
Çok ilginç SSD'de sorun yokken bu kadar kasması. Format atmayı deneyin.

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Eğer RAM, SSD veya CPU kullanımında bir tuhaflık varsa format atmadan önce windows update ve hata bildirme hizmetini hizmetlerden kapatmayı deneyebilir misiniz?
birtek windows insidere katıldım onuda windows update den kapatmıştım ssd kullanımı tuhaf birşekilde %70lerde

Eğer RAM, SSD veya CPU kullanımında bir tuhaflık varsa format atmadan önce windows update ve hata bildirme hizmetini hizmetlerden kapatmayı deneyebilir misiniz?
pardon bellek kullanımıymış
,