melihkizmaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Casper Nirvana kullanıyorum (8 gb ram 2 gb ekran kartı(intel-amd) i7 işlemci).Bilgisayarım normal bir şekilde işlem yapmazken yani çalışır halde uygulama yok iken hiç bir şekilde kapanmıyor ancak bilgisayarımda işlem yapmaya kalktığımda(Leauge of legends-Knight online-trine 2 gibi oyunlar ) kimi zaman açılıp hiç bir sorun olmadan oyunumu oynuyorum kimi zaman oyun açılıyor ama oyunun ortasında kapanıyor kimi zaman sa oyun açılırken kapanıyor ,Bilgisayarımın yaşı yaklaşık 1,1 hafta önce fan-bilgisayar temizliğimi yaptırdım .Bu durumun nerden ileri geldiğini bulamadım ekran kartı zorlanıyor desem kapasitesi üstünde olan işlemler değil ram le alakası yok virüs olma imkanı da yok ısınması ise her casper'de olduğu kadar yani normalin üstünde ama
çok aşırı değil.Bir fikri bikri bir düşüncesi olan varsa her türlü yardıma açığım şimdiden yardım eden kişilere teşekkürler
Not:tarayıcıdan facebook,youtube,browser game ve buna benzer sitelerde dolaşınca kapanmıyor.
çok aşırı değil.Bir fikri bikri bir düşüncesi olan varsa her türlü yardıma açığım şimdiden yardım eden kişilere teşekkürler
Not:tarayıcıdan facebook,youtube,browser game ve buna benzer sitelerde dolaşınca kapanmıyor.