Bilgisayarım açılmıyor...

mortalboy88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar asus f3sc laptop var. Bılgısayarım calısırken dondu. power dugmeye basılı tutarak kapattım. Tekrar actıgımda "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" dıye bı hata verıyor. Vistayı tekrar kurmak ıstedıgımde "cannot set temp path to work in" dıyor. Ve buyuk kırmızı harflerle error dıye hata verıyor sebep ne olabılır bilg garantisi doldu maalesef servisede götüremiyorum

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
başlık düzeltildi lütfen forum kurallarını okuyunuz

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kurtarma CD si yokmu yükle Kurtarma cd sinden

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Çökmüş bilgisayar, başlamak istiyo ama başlayacak aygıtı bulmaıyo onada yazık garibim. Senden de başlamak için bi aygıt göstermeni istiyo. Hani bios dan yapabilirsin. Cd yi gösterip tekrar kurmayı dene. Önce kurulu olanı kur sonra vistanı kurarsın. Vista kurulu ise zaten Xp dene önce.

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bıos u butun ayarlarını bı sıfırlamayı denesene

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşım sen kurtarma cd sinden mi kuruyosun yoksa vista dvd sinden mi ?
Kurtarma cd sinden kuruyorsan bu ahatayı almanın tek nedeni hard diskindeki kurtarma dosyalarını silmiş olman. Birde vista dvd si ile dene. Zaten lisans anahtarın bilgisayarının altında yazar.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım sen kurtarma cd sinden mi kuruyosun yoksa vista dvd sinden mi ?
Kurtarma cd sinden kuruyorsan bu ahatayı almanın tek nedeni hard diskindeki kurtarma dosyalarını silmiş olman. Birde vista dvd si ile dene. Zaten lisans anahtarın bilgisayarının altında yazar.

Harddiskteki bilgiler nasıl silinecek onlar özel bi bölümde saklanıyor ?

Biostan CD seçeneğini seçip Vista cd sini taktığında cd den boot etmiyor mu ?

Başka bi boot cd si koy aynı hatayı veriyor mu?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Harddiskteki bilgiler nasıl silinecek onlar özel bi bölümde saklanıyor ?
QUOTE]

Arkadaşım bende Asus M51VR dizüstü var. Ben c de recovry.bat diye bir doyayı sildim yanlışlıkla. Daha sonra windows çöktüğü zaman kurtarma cd si bu dosyayı istdi bulamayınca da Beyaz arkaplan kırmızı yazı ile EROR hatası verdi. Bende vista dvd si ile kurulum yaptuım. Dikkat etiğim nokta hdd nin bir bölümünde kayıt dosyaları vardı ama c sürücüsündeki dosya olmayınca bir halta yaramadı.
Ben kendi sonurumu vista dvd si ile giderdim.