ugurobuzyt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Laptopumu Açma Tuşuna Basıyorum Bi Bip Sesi Başlıyor Ekranda Gelmiyor Bilgisayarı Açma Tuşuna Basıp Bilgisayarı Kapatıyorum Tekrar Açıyorum O Ses Gelmiyor
bip sesi mors kodu gibi. İlk açtığınızda sesi dikkatle dinleyin kısa uzun şeklinde olucak not alın ve buraya yazın.Laptopumu Açma Tuşuna Basıyorum Bi Bip Sesi Başlıyor Ekranda Gelmiyor Bilgisayarı Açma Tuşuna Basıp Bilgisayarı Kapatıyorum Tekrar Açıyorum O Ses Gelmiyor
Şuan Denedim Gene Aynı Şey Oldu Bilgisayarı 3 Dakika Boyunca Çaldı Ve Hala Devam Ediyordu Bilgisayarı Kapattım Gene Düzeldibip sesi mors kodu gibi. İlk açtığınızda sesi dikkatle dinleyin kısa uzun şeklinde olucak not alın ve buraya yazın.
Geldiğinde Tekrar DöönücemKaç adet bip geliyor o önemli. Sesler uzun mu kısa mı o da bip sesi kadar önemli. Tekrar bip sesi gelirse dikkatlice sayıp kontrol eder misiniz?
Bilgisayardan Gelen Bip Sesleri ve Anlamları - PLAY BİLGİSAYAR
Bilgisayardan gelen bip sesleri ve anlamları nelerdir? Birden fazla kısa gelen bip sesi : Anakart arızasıdır. Sürekli bip sesi : güç kaynağı arızasıdır...www.playlaptop.net
bildiğim kadarıyla ramlerde sorun olduğu zamanda bip sesi geliyormuş ama kaç kere geldiğini hatırlayamadımLaptopumu Açma Tuşuna Basıyorum Bi Bip Sesi Başlıyor Ekranda Gelmiyor Bilgisayarı Açma Tuşuna Basıp Bilgisayarı Kapatıyorum Tekrar Açıyorum O Ses Gelmiyor