Soru bilgisayarım açıldığı zaman amd açılmıyor

caglar.ckc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bilgisayarı açtığım zaman amd açılmamaya başladı bilgisayara formatta attım windows updatide kapattım
yine de bilgisayarı açtığım zaman amd açılmıyor aldığım hata ise şu

AMD Software: Adrenalin sürümü uyuarısı
Windows Update may have automatically replaced your AMD Graphics driver hence the version of amd software you have launched is not compatible with your currently installed amd graphics driver

bu sorunla daha önce karşılaşanınız veya çözümünü bileniniz varsa yardımınızı bekliyorum

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,477
Kardeş önerisi kafanı hiiiiç yorma. Amd kartı sat Nvidiaya geç kafan raat uzun yıllar kullan. Şuana kadar hiç bir nvidia kartımda sorun yaşamadım.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
merhaba bilgisayarı açtığım zaman amd açılmamaya başladı bilgisayara formatta attım windows updatide kapattım
yine de bilgisayarı açtığım zaman amd açılmıyor aldığım hata ise şu

AMD Software: Adrenalin sürümü uyuarısı
Windows Update may have automatically replaced your AMD Graphics driver hence the version of amd software you have launched is not compatible with your currently installed amd graphics driver

bu sorunla daha önce karşılaşanınız veya çözümünü bileniniz varsa yardımınızı bekliyorum
Ekran kartınız nedir? anladığım kadarıyla yanlış amd uygulamasını indirmişsiniz ve windows update otomatik olarak doğrusunu indirmiş. Eğer ekran kartınız eskiyse bildiğim kadarıyla adrenalin eski ekran kartlarına uyumlu değil. Eğer windows update indirdiyse olması gerekeni masaüstüne sağ tık yaparak görebilirsiniz.

caglar.ckc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartım amd rx580 yanlışını indirmediğime emimim1 yıldır falan kullanıyordum zaten bir gün durduk yere böyle bi problem başladı

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
aygıt yöneticisinden ss atabilir misiniz? Ayrıca uygulamayı kendiniz açabiliyor musunuz ?

caglar.ckc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygulama kendisi açılmıyor ben tıkalyıp açmaya çalıştığımda da yuakrda yazdıgım hatayı alıyorum ilginiz için teşşekür ederim

Ekli dosyalar

• resim_2023-01-09_225209595.png
    resim_2023-01-09_225209595.png
    123.1 KB · Görüntüleme: 127

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Sürücü güncellemesi sanırım. Sağ tıklayıp sürücüleri güncelle yapar mısınız ?