Yunus5561
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 210
Bilgisayar toplayacağım HDD ye gerek varmı
ssd varsa yüksek gblı yada yeterli şekilde ozaman almayın ama 120 gb ssd ise 1 tb hdd al mesalaBilgisayar toplayacağım HDD ye gerek varmı
240 GB SSD AlıcamÖncelikli olarak kesinlikle min 256GB bir ssd alın eğer bütçe varsa direk 500gb da olur daha sonra işte resim arşivi varsa onları ucuza depolamak için hdd alabilirsiniz. 7200rpm öneririm.
Yetmez.240 GB SSD Alıcam
eğer 240gb bir ssd alıcaksanız ve oyun oynamayı seven bir kişiyseniz en az 250 gb'lık bir hdd almanızı öneririm hatta bütceniz varsa 500 gb veya 1tb 7200rpm bir hdd alırsanız iyi olur tabi oyun oynamayı seven biriyseniz.240 GB SSD Alıcam
Eğer başka disk aldıysanız ister alın ister almayın farketmezBilgisayar toplayacağım HDD ye gerek varmı
Hocam bilgisayar toplayacaksanız size önerim sandisk ultra 1tb m2 ssd almanız olacaktır f/p bir ürün kendisi ssd plus ile karıştırılmasın ve sıfırdan bir sistem toplayacaksanız buraya yazar mısınız bilgisayar özelliklerini biz de ona göre sana tavsiyelerde bulunabiliriz belkide bomba toplamışsındır yani ucuz diye gamepower psu almışsındır yada psu yu düşük wattlı almışsındır sisteme göre toplayacağın bilgisayarın özelliklerini ve bütçeni belirtirmisinBilgisayar toplayacağım HDD ye gerek varmı
Nasıl kullanacağına bağlı.Yetmez.
Hocam öncelikle size göre yer kaybı arkadaşa göre gerekli bir şey öznel yargı kurmuşsunuz arkadaş sistemini belirtirse daha net cevaplar veririz eğer hikaye oyunları oynuyorsa yada oynamıyorsa ssd şart hdd devri kapanıyor hdd almak yerine ssd almak daha mantıklı 900tl m2 ssd var kronik sorunsuz 500tl hdd ye vereceğine ssd almalıben gerekli olduğunu düşünüyorum 1tb ssd olsada 1 tb hdd şart gerekisz gördğün programları oyunları hdd kurarsın (ayda yılda 1 açacağın ) örn gta 5 ssd boşa yer kaybı
AMD ryzen 3 2200 gHocam bilgisayar toplayacaksanız size önerim sandisk ultra 1tb m2 ssd almanız olacaktır f/p bir ürün kendisi ssd plus ile karıştırılmasın ve sıfırdan bir sistem toplayacaksanız buraya yazar mısınız bilgisayar özelliklerini biz de ona göre sana tavsiyelerde bulunabiliriz belkide bomba toplamışsındır yani ucuz diye gamepower psu almışsındır yada psu yu düşük wattlı almışsındır sisteme göre toplayacağın bilgisayarın özelliklerini ve bütçeni belirtirmisin
Hocam bunları önermeyin önertmeyin ssd plus lar kronik sorunludur alınmaması gerekir ve apu sistemi var arkadaşın sandisk ultra alsınBence 240 gb ssd 1 tb HDD alın.
SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5www.n11.com
Önceki konuda sorunlu güç kaynağı önerdin, şimdi de onlardan daha berbat bir SSD öneriyorsun.Bence 240 gb ssd 1 tb HDD alın.
SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sadece SSD alsam yetmezmi hani 480 GB lik SSD alsam ve HDD ye bulasmasamGünlük işler için 240 gb SSD bile yeterli.Eğer oyun oynayacaksanız işletim sistemi için 240 gb ssd ve oyunları kurmak için 1 tb hdd lazım.
3 veya 4 oyun yükleyeceğimNasıl kullanacağınıza bağlı. Ben sadece 256 GB SSD kullanıyorum bilgisayarımda. Bana yetiyor. Hala 150 GB boş. Eğer iş için kullanacaksanız veya fazla oyun yükleyecekseniz yanına bir Harddisk en azından 500 GB olmalı.
Hangi oyunları yükleyeceksin?Sadece SSD alsam yetmezmi hani 480 GB lik SSD alsam ve HDD ye bulasmasam
3 veya 4 oyun yükleyeceğim
3 veya 4 oyun yükleyeceğim
Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Burst, bu bütçede iyi bi' tercih olur.SSD ye 400 veririm
SanDisk 500 GB Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buyurun bunu alın hocamBilgisayar toplayacağım HDD ye gerek varmı
Yazma ve okuma hızı az gibi geldi banaHdd gerek yok bunu alın![]()
Patriot 512gb P210 Sata 3.0 520-430mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd P210s512g25 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot 512gb P210 Sata 3.0 520-430mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd P210s512g25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Pes, GTA V ,pubg, ETS ama daha fazla oyun indirim belli deilHangi oyunları yükleyeceksin?
puff sormuş cevapladım hocam , basitçe nedenini açıkladım buda benim fikrim size doğru gelen şey kutsal gerçekler değil kimsenin gerekçesini eleştrimeyin lütfen kolaylıklar dilerimHocam öncelikle size göre yer kaybı arkadaşa göre gerekli bir şey öznel yargı kurmuşsunuz arkadaş sistemini belirtirse daha net cevaplar veririz eğer hikaye oyunları oynuyorsa yada oynamıyorsa ssd şart hdd devri kapanıyor hdd almak yerine ssd almak daha mantıklı 900tl m2 ssd var kronik sorunsuz 500tl hdd ye vereceğine ssd almalı