Arkadaşlar 4-5 gün önce falan bilgisayarcıya içini temizletmesi için götürdüm. Hiçbir sıkıntı yoktu şimdi farkettimki laptopun fişini çekince direk kapanıyo. Bilgisayarcı bataryamı çalmış olabilir mi lütfen yardım edin.
Bataryayı dızlamış olabilirler aç bak Bi içine batarya gömülü iseArkadaşlar 4-5 gün önce falan bilgisayarcıya içini temizletmesi için götürdüm. Hiçbir sıkıntı yoktu şimdi farkettimki laptopun fişini çekince direk kapanıyo. Bilgisayarcı bataryamı çalmış olabilir mi lütfen yardım edin.
Çarpı işareti yok ama hep %90 da şarjıBatarya logosunda Çarpı işareti varsa batarya yok demektir.
Haklısın yapılabiliyorsa kendisi yapmalı veya çevresinde tamirci varsa ona götürmeli tamirciyi rahatsız etmeden gözetlemeli veya servise göndemeden önce tüm bileşenlerin fotoğraflarını falan çekin yani elinizde bulundurabildiğiniz kadar delil bulundurun ki kim vurduya gitmeyesinizİşte bu yüzden bilgisayarcılara hiçbir cihazınızı vermemelisiniz.
Eğer tanıdıksa sorun yok bence 20 yıldır bir adama yaptırıyorum kendim tamir edemediğim cihazları. Pahalı ama en azından adam bu işin ustası.İşte bu yüzden bilgisayarcılara hiçbir cihazınızı vermemelisiniz.