u8sd8sahfsufsdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sorum başlıktaki gibi.
Amd Center Conter Ekran KartıSSD almanızı öneririm. Bilgisayarınız için şart. Ek olarak mümkünse Q9400 gibi işlemcilere yükseltmenizi ve oluyorsa RAM'inizi 8 GB yapmanızı öneririm. Birde harici ekran kartınız nedir?
Hayır, çoğalmaz. Ek olarak SSD almanızı öneririm. Sisteminiz nedir?Sorum başlıktaki gibi.
Cihaz adı DESKTOP-8NDT635Hayır, çoğalmaz. Ek olarak SSD almanızı öneririm. Sisteminiz nedir?
Hayır c den ayrı bir disk olarak görürsünüzSorum başlıktaki gibi.
SSD almanızı öneririm. Bilgisayarınız için şart. Ek olarak mümkünse Q9400 gibi işlemcilere yükseltmenizi ve oluyorsa RAM'inizi 8 GB yapmanızı öneririm. Birde harici ekran kartınız nedir?Cihaz adı DESKTOP-8NDT635
İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.93 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Cihaz Kimliği A23476B0-FA1F-4E3E-BB49-EA752797E3DD
Ürün Kimliği 00326-30000-00001-AA130
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
SİSTEMİM BU
Amd Center Conter Ekran KartıSSD almanızı öneririm. Bilgisayarınız için şart. Ek olarak mümkünse Q9400 gibi işlemcilere yükseltmenizi ve oluyorsa RAM'inizi 8 GB yapmanızı öneririm. Birde harici ekran kartınız nedir?
olmadı benim sorduğum şu d diskini c diskine aktarmak değil bilgisayara yeni hart disk alınca c diski artar mı ona göre alacaktım youtubede görmüştüm c diski artıyorReis şurada detaylı olarak anlatıyor youtube