Toprak Yiğit Kaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor napmam lazım edit: wifi kapalıyken sikinti yok nasıl çözebilirim
Son düzenleme:
Hocam şu an bir şekilde acabildim PC yi Windows 8 i tekrardan yüklüyorum onu kurucam tekrardan kesin çözüm olur değil miKaspersky rescue diski Rufus ile USB belleğe yazdırıp tarama yapabilirsin
Avira antivirüs indirmiştim Windows yüklemeden önce virüs bulamadı Kaspersky indirsem bulabilir mi acabaKaspersky rescue diski Rufus ile USB belleğe yazdırıp tarama yapabilirsin
CPU ram kullanimi hatsafadaKaspersky rescue diski Rufus ile USB belleğe yazdırıp tarama yapabilirsin
Kasperskye baktım paralı ücretsiz onerebilecegin var mıKaspersky rescue diski Rufus ile USB belleğe yazdırıp tarama yapabilirsin
Dondurunca tekrardan geliyordu Allah'tan çözdüm sorunu Windows u tekrardan yükledimAynı virüs banada bulaşmıştı, bilgisayar otomatik yeniden başlamadan önce sen bilgisayarı kapatabilirsen yeniden başlamayı bırakıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ise görev yöneticisine girip isimsiz olan hizmetleri durdur.
Valla exelerin hiç biri açılmıyordu Windows 8 in isosunu kullanıp sorunu çözdüm dostumKaspersky'ın 93 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanın.
Kaspersky Total Security 2021 [93 Gün Boyunca Ücretsiz] [Kampanya]
Kaspersky Total Security: Ailenizi ve çocuklarınızı virüslere, fidye yazılımlarına ve diğer tehditlere karşı koruma sunan premium güvenlik ve antivirüs paketidir. Ürün hakkında detaylı bilgi için bakınız: https://www.kaspersky.com.tr/total-security Kaspersky Total Security 2021 - 3 ay...forum.shiftdelete.net
Kampanyadan faydalanın yine de. Bundan sonrası için yüksek koruma sağlar.Valla exelerin hiç biri açılmıyordu Windows 8 in isosunu kullanıp sorunu çözdüm dostum
Onerinize dikkate alacağım sağolunKampanyadan faydalanın yine de. Bundan sonrası için yüksek koruma sağlar.