Bilgisayara format attım office programlarını kullanamıyorum.

Ayberkalf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
format atmadan önce güzelce kullanabildiğim office uygulamalarını formattan sonra kullanamıyorum satın almamı istiyor ne yapmam lazım?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Satın almanız gerek yapacak bir şey yok. :) Alternatif olarak Libre Office tavsiye ederim.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Office alternatifi programlar mevcut. Bunlardan birini @Mert0 arkadaşımız önermiş.
Eğer hâlâ Office kullanmak istersen birbirinden farklı bir çok satın alma seçenekleri mevcut.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
format atmadan önce güzelce kullanabildiğim office uygulamalarını formattan sonra kullanamıyorum satın almamı istiyor ne yapmam lazım?
Selam,

Öncelikle güzellikle kullandığın ürünlerin bir lisans anahtarı olması lazım. Yani satın aldıysan eğer ve kutu lisansı olduğunu düşünürsek eğer, kutucuğun içinden lisans anahtarı çıkacaktır.

Kutu kaybedilse bile lisans anahtarını gösterip kaydetmenizi sağlayan yazılımlar olduğunu unutmayın. Lisans kutularınız yansa da dijital ortam kutularında sakladığınız anahtarlarınız her daim güvendedir.

Kaybettiyseniz, bilmiyorsanız, aktif ettiğiniz microsoft hesabını hatırlamanız da yeterli olacaktır.
Bunun için setup.office.com a girmen yeterli olacaktır.

Yine de bunlar elinde yok ise, satın alımını yaptığın firmayla görüşüp, kutu içeriğindeki lisansı microsofttan talep etmelerini isteyebilirsin. Tabi açık firma bulabilirsen :)

-----------

Alternatif yollar da mevcut ama en kullanılanı, bilineni officedir. Senin için mühim değilse
Libre office, Wps office önerebilirim. Officeye en yakın çözümler bunlar.