• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bilgisayar

okalkan50

Öğrenci
Selamun aleyküm arkadaşlar.Bigisayarımınkasa markası power boost.tam detayını bilmiyorum.Arkadaşlar ön kapağında power,reset,ve usb portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacam.20191213_172123.jpg20191213_172047.jpg20191213_172156.jpg

Kabloları anakartın üzerinden sökersen takılmadan gelecektir, fakat yerlerini bilmiyorsan işaret falan koy yoksa yerleri karışabilir.

Yarıklı olan plastik pimleri bi pense vs ile kapatarak, ittireceksin.

Kapağı neden çıkarmaya çalışıyosun?

Anakart üzerinden çıkarabilirsin ama dediğim gibi tekrar takarken yerlerini karıştırma ihtimalin yüksek :D
ya resetle kapatma tuşunu karıştırmam da usb ler 2,0 la 3,0 karışabilirmi bilmiyorum .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapağı neden çıkarmaya çalışıyosun?

Anakart üzerinden çıkarabilirsin ama dediğim gibi tekrar takarken yerlerini karıştırma ihtimalin yüksek :D
Başkan 2 fan var biri çalışmıyor ve Ötekide çatlak ses yapıyor
Birde temizleme yapamıyorum o ön tarafa ondan

Son düzenleme:
ilk fotonda ,aşağıdan 2.olan .ortası yarık olan.

Bro Mavi olanmı,Sarı olanmı,kırmızı olanmı

Bahsedilen pimler çıkmış değil mi?
böle renk ile belirtirseniz çok sevinirim

Birde ben cd takarken o kırmızıyı ittirmiş olmam lazım hatırlamıyorum

Hangi renk ise deneyecem

ilk fotonda ,aşağıdan 2.olan .ortası yarık olan.
Reis yeni foto attım ondan rengini sölermisin

Ekli dosyalar

• 54.jpg
    54.jpg
    559.8 KB · Görüntüleme: 207
Son düzenleme:
Kırmızı olandan bahsediyor herhalde, o pim çıkmasa ön kısmı kasadan ayıramazsın zaten.
Dediğim gibi anakart üzerindeki girişleri sökerek ön kısmı tamamen çıkarabilirsin.

Kırmızı olandan bahsediyor herhalde, o pim çıkmasa ön kısmı kasadan ayıramazsın zaten.
Dediğim gibi anakart üzerindeki girişleri sökerek ön kısmı tamamen çıkarabilirsin.
Ben ön kapağı kenarlarında çıkıntı var vurarak çıkarıyorum orasını bilmiyoruum

Aynen o aklımdada usb ler sıkıntı video bakıyorum çözersem yaparım

mavi olan herhalde çünlü ben CD takmak için ön kapatan pencere açmak için kapak çıkarmıştım tam nasıl yaptım hatırlamıyorum ama

Kırmız ıolan , yarık görünüyor. Onları bi pense gibi bi alet ile kapatarak ittireceksin ve delikten kurtulacak. Haliyle ön kapak da.

Selamun aleyküm arkadaşlar.Bigisayarımınkasa markası power boost.tam detayını bilmiyorum.Arkadaşlar ön kapağında power,reset,ve usb portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacam.Ekli dosyayı görüntüle 83116Ekli dosyayı görüntüle 83117Ekli dosyayı görüntüle 83119

ÇÖZÜLDÜ

ARKADAŞLAR ANAKARTIN VİDOSU ÇEKİP KABLOLALARI ÇIKARTIM KASAYA KAPAĞI 90 DERECE ŞEKİLDE GETİRİP FANLARI TAKTIM