o aklıma geldide orda çıkarma yeri varmıdır diyeKabloları anakartın üzerinden sökersen takılmadan gelecektir, fakat yerlerini bilmiyorsan işaret falan koy yoksa yerleri karışabilir.
hangi plastik pimleri başkan biraz daha detaylı anlatırmısınYarıklı olan plastik pimleri bi pense vs ile kapatarak, ittireceksin.
Anakart üzerinden çıkarabilirsin ama dediğim gibi tekrar takarken yerlerini karıştırma ihtimalin yükseko aklıma geldide orda çıkarma yeri varmıdır diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya resetle kapatma tuşunu karıştırmam da usb ler 2,0 la 3,0 karışabilirmi bilmiyorum .dKapağı neden çıkarmaya çalışıyosun?
Anakart üzerinden çıkarabilirsin ama dediğim gibi tekrar takarken yerlerini karıştırma ihtimalin yüksek![]()
Başkan 2 fan var biri çalışmıyor ve Ötekide çatlak ses yapıyorKapağı neden çıkarmaya çalışıyosun?
Anakart üzerinden çıkarabilirsin ama dediğim gibi tekrar takarken yerlerini karıştırma ihtimalin yüksek![]()
Büyük olanın üstünde küçük olanilk fotonda ,aşağıdan 2.olan .ortası yarık olan.
Bahsedilen pimler çıkmış değil mi?ilk fotonda ,aşağıdan 2.olan .ortası yarık olan.
böle renk ile belirtirseniz çok sevinirimBahsedilen pimler çıkmış değil mi?
Reis yeni foto attım ondan rengini sölermisinilk fotonda ,aşağıdan 2.olan .ortası yarık olan.
Ben ön kapağı kenarlarında çıkıntı var vurarak çıkarıyorum orasını bilmiyoruumKırmızı olandan bahsediyor herhalde, o pim çıkmasa ön kısmı kasadan ayıramazsın zaten.
Dediğim gibi anakart üzerindeki girişleri sökerek ön kısmı tamamen çıkarabilirsin.
mavi olan herhalde çünlü ben CD takmak için ön kapatan pencere açmak için kapak çıkarmıştım tam nasıl yaptım hatırlamıyorum amaKırmızı olandan bahsediyor herhalde, o pim çıkmasa ön kısmı kasadan ayıramazsın zaten.
Dediğim gibi anakart üzerindeki girişleri sökerek ön kısmı tamamen çıkarabilirsin.
Bence o değil ama deneyeceğim çünkü o soketin ordan çıkması lazım bilmiyorumKırmız ıolan , yarık görünüyor. Onları bi pense gibi bi alet ile kapatarak ittireceksin ve delikten kurtulacak. Haliyle ön kapak da.
Selamun aleyküm arkadaşlar.Bigisayarımınkasa markası power boost.tam detayını bilmiyorum.Arkadaşlar ön kapağında power,reset,ve usb portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacam.Ekli dosyayı görüntüle 83116Ekli dosyayı görüntüle 83117Ekli dosyayı görüntüle 83119