Bilgisayar ve sinema

Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba. Şimdi forumdaki birkaç konuyu okudum fakat istediğim cevabı pek bulamadım. Görüpte "Yine bir çocuk görmüş birşeyler etkilenmiş araştırıyor." denmesini istemediğim için olaya bir açıklık getireyim. Ben lise 4 öğrencisiyim şuanda bilgisayar müh. veya yazılım müh. okumak istiyorum. Ve herkesin vardırya bir hayali veya yapmak istediği bir iş benimkisi sinema sektörü. Evet diyeceksiniz o zaman neden müh. okuyacaksın. Çünkü mat. ve fenim iyi ve bilgisayar ve yazılım müh.lerinide sevdiğim için bir sıkıntım yok bu konuda sevmediğim bir işi yapmayacağım yani. Gerçekten çok düşünerek verdim kararlarımı. Türkiyede 10 günde üniversitenizi seçip hayatınıza kadar verilmeniz isteniyor. Bu yüzden bukadar erkenden araştırmaya başladım. Şimdiden birçok kısa film çekip yarışmalara katılmışlığım var. Ve bu yazda katılmaya devam edicem. Bir başarı sağladınmı şuana kadar derseniz DASK Kısa Film Yarışmasında ilk 30a girebildim. Bu işi üniversitesinde okuyanlarla yarışmak biraz zor olabiliyor zaman zaman :tongue:. Bu yüzden az çok bilgim var. Şimdi sorularıma gelirsek. Benim istediğim elimden gelebileceklerinden dolayı film sektörü için çalışmak gerçekten büyük işler başarmak. Geleceğim içinde yurt dışını düşünüyorum. İngilizce seviyem iyidir. Bu konuda sıkıntım yok o yüzden. Hangi bölüm üzerinde ilerlemem gerekiyor? Neleri öğrenmem gerek bu süreçte? Nasıl bağlantılar kurmalıyımki ileride arkama baktığımda gülümseyebileyim. Evet belki çok "uçuk" hayallerdir bunlar. Ama kişi yapabildiklerine göre ölçülür. Birşey yapabilmek için önce kafanızda kurmanız lazım. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.