Bilgisayar temaları soyleyin ltfn!!

memo.heartagram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bana bilgisayar temaları soylermisiniz indirme linkleri ile birlikte

PLS:confused:

memo.heartagram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlar guvenilir siteler dimi ? ve eyer siyah renk temalar varsa soylermisiniz daha çok hoşuma gidiolarda ???

Son düzenleme:

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Siyah tema olarak Windows Xp kullanıyorsan temayı Vista teması Aero'ya dönüştüren programları tavsiye ederim:
Vista Inspirat 2 : Download BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 on CrystalXP.net - Shell Packs
img-shell-packs-bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-dlb-130.jpg

Vista Transformation Pack 8: Download Vista Transformation Pack 8.0.1 Free Trial - Bring to your desktop the look of Microsoft's future operating system, Windows Vista - Softpedia Önemli: Eskiden ücretsiz olan bu programın
lisansı bu sürümde Adware olarak gözüküyor o yüzden dikkat edin

Vista-Transformation-Pack_3.png

Bu programlar bilgisayarınızda çeşitli sorunlar yaratabilir o yüzden kurulumdan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız ve önemli dosyalarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. Vista Inspirat daha sorunsuzdur onu tavsiye ederim bu yüzden

Son düzenleme:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Melik hepsi renkli ve büyük puntolu yazı yazmak yasak abi : Düzeltirsen... Birde konuyu açan arkadaş başlığı elden geçir ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Melik hepsi renkli ve büyük puntolu yazı yazmak yasak abi : Düzeltirsen... Birde konuyu açan arkadaş başlığı elden geçir ;)

Abi nabalım başka oraya dikkat çekmek lazım.Sonra bilgisayarım çöktü senin yüzünden falan filan diye gelmesinler başıma.Ayrıca hepside renkli ve büyük değil :D Birde alt tarafı küçültmeye çalıştım ama olmadı nedense :S

Son düzenleme:

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xp içinse bence stylexp kullan .. Bulamıyorsan bana Bir Ara Pm At Sana atarım :)

NoBLeNeSS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ınspırat adlı temayı yüklemek istiyorum fakat daha önce hiç tema değiştirmedim nasıl yapılacağını pek bilmiyorum ayrıca bu tema türkçemi ?? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)

serii_888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar temaları indirmek sakıncalı olduğu kadarda kullanmakta tehlikelidir çünkü birçok arkadaşım tema yüzünden xp veya vistasını yeniden kurdu çok lanet bir programdır bu temalar ancak sorun yaşayanları çokta gördüm diyebilirim sorunun asıl kaynağı windowsun kendi kaldırma programı daha düzgün bir şekilde silemiyor ee napıyor peki derseniz ise programın sadece klasörünü silkiyor benim tercihim revo uninstaller yada your uninstaller programlarrı ile silin bunla uninstal etme yani kaldırma araçlarıdır tavsiyem nekadar revo uninstaller olsada bazıları your uninstaller ve başka programlları daha çok seviyor ama bana kalırsa revo uninstaller daha iyi vede bu temaları silmek bişraz uğraş gerektirdiğini arkadaşlarımın PC lerinde çıkan sorunlardan gayet net ve açık şekilde tahmin edebiliyorum eğer bir temayı silmeden önce ayarlara gelip ilgili temayı XP görünümü yapıp programı devre dışı bırakıp ve en son işlem olarak revo uninstaller ile silmenizi tavsiye ve rica ederim başka türlü yapabilen yoktur :wheelchair::wheelchair::wheelchair::wheelchair: