Bilgisayar ne iphoneyi ne de ipad i görüyor

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıkta belirttiğim giibi sorun bu .bilgisayar ipad ve iphoneyi görmüyor.fakat ı tunes ikisini de görüyor.iphone bilgisayardanda prizden de sarj oluyor ken ipad bilgisayardan sarj olmuyor.gerekli her yolu denedim ama yok .lütfen yardım edin.bilgisayara resim atmam gerek

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çıldırıcam koskoca forumda yok mu bilgisi olan

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şimdi anladığım kadariyla itunes cihazlarınızı görüyor dosya transferi yapabiliyorsunuz ama windows dosya yöneticisinde görünmüyor klasör olarak ipadi bilgisayardan sarj edemiyorsunuz,ipadi normal sarj cihazina bagliyken sarj oluyormu onu denedinizmi ? usb driverları da tam yüklenmiyor ola bilir ipadinizin bilgisayarım sağ tık yönete tıklayın oradan kontrol edin ipadinizin usb driverlarını ve ipadden bilgisayar için baglantı ayarlarını kontrol edin

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi anladığım kadariyla itunes cihazlarınızı görüyor dosya transferi yapabiliyorsunuz ama windows dosya yöneticisinde görünmüyor klasör olarak ipadi bilgisayardan sarj edemiyorsunuz,ipadi normal sarj cihazina bagliyken sarj oluyormu onu denedinizmi ? usb driverları da tam yüklenmiyor ola bilir ipadinizin bilgisayarım sağ tık yönete tıklayın oradan kontrol edin ipadinizin usb driverlarını ve ipadden bilgisayar için baglantı ayarlarını kontrol edin
ipad bilgisayarda şarj olmuyor i tunes görüyor ama bilgisayar görmüyor,ipad prizden sarj oluyor iphone hem bilgisayardan hem de prizden şarj oluyor i tunes de görüyor bilgisayara iphone den fotoğraf atmam lazım.ha birde su cıktı ipad in sarj aleti iphoneyi şarj etmiyor

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İtools programı var Apple cihazlarından kolay dosya transfer etmek için bi onunla deneye bilirmisiniz o programla fotograf ata bilirsiniz bilgisyaranıza sarj konusunda da apple in cihazlarını kendi orjınal sarj cihazlarıyla prizden sarj etmeniz daha sağlikli olacaktir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipadler macbook dışında bilgisayarlar ile sarj olmaz Applein kısıtlaması bu. Bilgisayar ise ipadi zaten itunes aracılığıyla görür

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtools programı var Apple cihazlarından kolay dosya transfer etmek için bi onunla deneye bilirmisiniz o programla fotograf ata bilirsiniz bilgisyaranıza sarj konusunda da apple in cihazlarını kendi orjınal sarj cihazlarıyla prizden sarj etmeniz daha sağlikli olacaktir
teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

itools u kuramıyorum hata veriyor

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ipad leri macbook yada imac dışında sarj edemezsin diye biliyorum yani gayet doğal birsey apple kısıtlaması

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
failed to load iTunes library,are you sure you have yüklül iTunes (v10+)on your computer ?
aynen bu tarzda internetten indirdim rardan açtım bu hata cıktı
Bilgisayarınzda İtunes yüklü değil hatası veriyor programın calişması için bilgisayarınızda İtunesin yuklu olması gerekiyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Akım farkı olduğu icin Windows bilgisayarlar ipad i şarj etmez MacBook falan olması lazım.

Telaş edecek bir sey yok.

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar simdilik değişik bir yontemle hallettim ama tabletimin şarj aletini aldığım yere götüreceğim