Bilgisayar Mı Ps4 Mü?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yazın başında ps4 almayı düşünüyorum da bilgisayar toplamak da iyi olabilir. Sizce hangisi daha karlı? Ps4 mü Pc mi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf oyun için bilgisayar alınmasını dogru bulmuyorum, eğer bilgisayarı sadece oyun için düşünüyorsan kesinlikle bir oyun konsolu al.. Hem daha ucuz hemde kat kat fiyata toplayacagın bir oyun bilgisayarından daha uzun ömürlü seni en az 7-8 sene götürür ps4 hatta 10 sene

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ama bi de şu var. Ps4 e dışarıdan oyun yüklemek yok. Her oyuna 100-150 vereceğime bilgisayarcıdan 10-15 liraya alırım. Pc yi bi toplarım tam toplarım. Daha iyi olmaz mı? Hem msi nin oyun laptopları var gayet iyi onlar?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet haklisin 200tl cok para bir oyun icin.. Bu yüzden jailbreak yapilmasini destekleyenlerdenim online oynayamiyorsun ama online modu kim sallar.. Bu online konusu bilgisayardada böyle..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ama bi de şu var. Ps4 e dışarıdan oyun yüklemek yok. Her oyuna 100-150 vereceğime bilgisayarcıdan 10-15 liraya alırım. Pc yi bi toplarım tam toplarım. Daha iyi olmaz mı? Hem msi nin oyun laptopları var gayet iyi onlar?
Takas denen bir şey var.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Evet haklisin 200tl cok para bir oyun icin.. Bu yüzden jailbreak yapilmasini destekleyenlerdenim online oynayamiyorsun ama online modu kim sallar.. Bu online konusu bilgisayardada böyle..

Ps4 için o terim jailbreak değildi sanırım:) jaibreak ios için D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jailbreak kirmak, birseyi illegal olarak hack etmek gibi bir terim ios degil bütün elektronik aletler icin kullanilabilir google yaz ps4 jaolbreak diye sanirim kirilmisti tabi bende ps3 var cok bir bilgim yok ps4 kirildimi kirilmadimi diye.. Ama suan icin ps4 yerine ps3 tercih edilebilir tabi yine piyasadaki tum oyunlari destekliyor.. Hemde 500tl ye kadar düstü ps4 te sanirim bazi buglar varmis sistem tam oturana kadar ps3 al keyfine bak ilerde ps4 alirsin 😊

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ki iyi bir oyun bilgisayari 3-5 bin lira ustelik maximum 2 sene sonra eski bir konfigurasyona düsüyor.. Donanimlari takip etmek cok güc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyle kolay kolay bozulmaz.. He oldu diyelim donanimsal bir problem olursa sonye goturursun cok zot bir ihtimal yazilimsal bir promlem varsa bilindik bir psciye gotur 20-30tlye bakar tabi bilmiyorum arza fiyatinin ne oldugunu basima grlmed daha once.. Yani cihaz elinde kalmaz oyle soyleyim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Online oyunlar herzaman masrafli bir iş bu ps de degil tüm platformlarda böyle yok ben online oynayacagim diyorsaniz masraflatina katlanacaksiniz bilgisayardada, ps de de.. Ama ben bir oyuna 200 tl vermem bizim sartlarimiza gore cok ucuk fiyatlar.. Asgari ucret 1000 tl o yuzden kimse kusura bakmasin korsana devam.. Online oynamayi Bu gune kadar hic aramadim.. Aramamda..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bunun haricinde bir de PSN plus almak zorunda kalacaksin online icin.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen birde yillik 100 tl hadi o bisey degilde oyunlar cok pahali

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aynen birde yillik 100 tl hadi o bisey degilde oyunlar cok pahali

PSN plus'un ücretli oldugunu bilseydim kesinlikle PS4 almazdim. Oyun fiyatlarini gectim, en cok bu icime oturdu benim. PS3 kullanicilari icin bedavayken bize her firsatta bindiriyorlar.

Karsiliginda ne veriyorlar? Genel olarak fasa fiso oyunlar.. Kim onlardan bedava oyun istiyor ki? Bedava yapsinlar oyunlarda onlarin olsun.

Hem oyuna 200 lira bayilacam, hem psn plus'a para bayilacam. Sahtekarlikta sinir tanimiyorlar artik.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen , şu 100 tl olayı çok can sıkıcı, resmen hosting şirketine bağlamışlar, ödemezsen kapatırım

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ps4 mutlaka internetli kullanılması gereken bir cihaz. Çoğu özelliği internet ile kullanılıyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bence pc daha iyi :) Hem oyunları beleş indiriyorsun , yada orjinal bile alsan hemen hemen yarı fiyatına hatta bazen çeyrek fiyatına :D
Ayrıca pc yi Tv ye bağlayıp 2 adet gamepadimle her türlü oyunuda oynuyoruz.
Mesela Fifa 15'in pc sürümünü 90 TL ye aldım ben. PS4 te 200 TL :D Her türlü pc :thumbup1: