BoSS dedi ki:Bilgisayar sadece hızlı yoksa birşey yapabildiği yok. Tanımlı olmasa 1x1=? cevabını bile bilemez![]()
BoSS dedi ki:Bilgisayar sadece hızlı yoksa birşey yapabildiği yok. Tanımlı olmasa 1x1=? cevabını bile bilemez![]()
yndn dedi ki:bence bilgisayar insan beyninden çok daha güçlü çünkü bilgisayarı tek bir beyin yapmaz yüzlerce insanın uzun araştırmalarıyla ortaya çıkar bilgisayardaki sistemler hem sayısal hem sözel alanda bizden daha güçlüdür ..
yndn dedi ki:sorun hız mı..
yani bilgisayara yapacağı şeyler emredilmiş oda sıralamayı bozmadan yapıyor o zaman bende bir bilgisayarım..
banada küçükken 2+2=4 olduğunu öğrettiler
şimdi 4+4=? diyorlar bana bunun mantığını anlatmalısın eğer ben bu ''+'' ifadesinin ne anlama geldiğini bilmessem ezberlemiş olurum zaten bilgisayarın yapısının çokk karmaşık olduğunu sanmıyorum herşey kodları bilmeye bağlı
-BeSTe- dedi ki:yndn dedi ki:sorun hız mı..
yani bilgisayara yapacağı şeyler emredilmiş oda sıralamayı bozmadan yapıyor o zaman bende bir bilgisayarım..
banada küçükken 2+2=4 olduğunu öğrettiler
şimdi 4+4=? diyorlar bana bunun mantığını anlatmalısın eğer ben bu ''+'' ifadesinin ne anlama geldiğini bilmessem ezberlemiş olurum zaten bilgisayarın yapısının çokk karmaşık olduğunu sanmıyorum herşey kodları bilmeye bağlı
![]()
bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibisinKriptograf dedi ki:Önemli olan zekadan ne anladığınız ve bir diğer konuda bir şeyi bulmak demek ondan daha zeki ve daha ileride olmak demek midir.
Yapılan bilim kurgular hep bilgisayarların bizlere hakim olacağı üzerinedir.Yani insanoğlu bu araştırmalar sırasında bir hata yapacak(insanlıktan kaynaklanan) ve o hatanın sonucu olarak bilgisayar ve teknoloji sistemleri kendi kendilerine hareket ve düşünme yeteneğine sahip olacaklar.İmkansız değil çünkü... neyse![]()
nsgnc dedi ki:Bilgisayar dediğin programlanmış şeyleri hızlı bir şekilde yapar. İnsan beyni gelişim içindedir. Kendini geliştirebilir. Duyulardan aldığı yeni şeyeleri yorumlayabilir. Ayrıca beyni overclock yapmak biraz daha zordur.