Ahmet Torunoğlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Korsan oyun olmazmi daha dün GTA sa indirmiştim ama önemli dosyalarım var masaüstüne giremiyorum ki yedekleyeyim napicam yardım edermisinizŞuanda kullandığın sistem eski mi? veya indirdiğin korsan bir yazılım, oyun varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer onarımı yapabiliyorsan yap eğer yapamıyorsan -
format atman gerekiyor
Format atmak için ;
Bilgisayarı yeniden başlata tıkla ama tıklamadan önce Shift tuşuna basılı tut. Shift tuşuna basarak bilgisayarı yeniden başlat (kasadan başlatma) Başlatılırken önüne bir pencere gelecek > Sorun gider'e tıkla > Bu Bilgisayarı sıfırla > **Herşeyi Kaldır.** (önemli dosyan varsa ve usb belleğine atabiliyorsan at.) > Tüm sürücüler. | bu format bilgisiydi bunları yapdıkdan sonra sorun çözülür gibime geliyor.
Veya yeni bir anakart - ekran kartı aldıysanda format atman gerekmekte.
Hocam masaüstün'e giremiyorsan şuanda kullandığın ssd - veya Hard disk'i bilgisayar ile ilgilenen insanlara götür içindeki önemli bilgileri usb'ye aktarsınlar sonra format atabilirsinKorsan oyun olmazmi daha dün GTA sa indirmiştim ama önemli dosyalarım var masaüstüne giremiyorum ki yedekleyeyim napicam yardım edermisiniz
Şuanda bilgisayar açılmıyormu?Korsan oyun olmazmi daha dün GTA sa indirmiştim ama önemli dosyalarım var masaüstüne giremiyorum ki yedekleyeyim napicam yardım edermisiniz
Dediklerini yaptım kişisel bilgisayarınız sifirlanirken bir hata oluştu diyor sifirlanmiyor ?Şuanda kullandığın sistem eski mi? veya indirdiğin korsan bir yazılım, oyun varmı?
Eğer onarımı yapabiliyorsan yap eğer yapamıyorsan -
format atman gerekiyor
Format atmak için ;
Bilgisayarı yeniden başlata tıkla ama tıklamadan önce Shift tuşuna basılı tut. Shift tuşuna basarak bilgisayarı yeniden başlat (kasadan başlatma) Başlatılırken önüne bir pencere gelecek > Sorun gider'e tıkla > Bu Bilgisayarı sıfırla > **Herşeyi Kaldır.** (önemli dosyan varsa ve usb belleğine atabiliyorsan at.) > Tüm sürücüler. | bu format bilgisiydi bunları yapdıkdan sonra sorun çözülür gibime geliyor.
Veya yeni bir anakart - ekran kartı aldıysanda format atman gerekmekte.
Açılıyor ama bir seçenek belirleyin de kalıyor masaüstüne gecemiyorum devam,sorum gider,kişisel bilgisayarınızı kapatin.Var hiç biri de işe yaramıyorHocam masaüstün'e giremiyorsan şuanda kullandığın ssd - veya Hard disk'i bilgisayar ile ilgilenen insanlara götür içindeki önemli bilgileri usb'ye aktarsınlar sonra format atabilirsin
Şuanda bilgisayar açılmıyormu?
Bilgisayarciya götürmem gerekiyormu yaHocam masaüstün'e giremiyorsan şuanda kullandığın ssd - veya Hard disk'i bilgisayar ile ilgilenen insanlara götür içindeki önemli bilgileri usb'ye aktarsınlar sonra format atabilirsin
Şuanda bilgisayar açılmıyormu?
Galiba.Dediklerini yaptım kişisel bilgisayarınız sifirlanirken bir hata oluştu diyor sifirlanmiyor ?
Açılıyor ama bir seçenek belirleyin de kalıyor masaüstüne gecemiyorum devam,sorum gider,kişisel bilgisayarınızı kapatin.Var hiç biri de işe yaramıyor
Bilgisayarciya götürmem gerekiyormu ya
Harddiskin yerinden kablosu falan çıkmış olabilir bendede çıkmıştı kablosu taktım düzeldi.Arkadaşlar steama girerken PC bı anda dondu mause hareket ettiriliyordu ama basilmiyordu Ctrl alt del falan ise yaramadı PC yi kapatamadigim için fişini çektim.Simdide PC açılmıyor bu ekrandan çıkamiyorum Windows ile devam et basınca yeniden başlıyor ve aynı yere geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 112907Ekli dosyayı görüntüle 112908