laptop arızası

LokamanTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun indirdim birkaç tane. Oyunlar ISO dosyası idi bende onları kurmak için aero diye birşey yükledim onda otomatik kuruyordu bun uygulama uyarı verdi d sürücü yok diye bende başlat çalıştır bilgisayar yönetimi c diskini bölmeye çalıştım ne yaptım tam bilmiyorum ardından bilgisayarı yeniden başlata bastım açılırken siyah ekran resim koyucam jarddiski göremiyor açmak için ctrl+alt + del tuşlarına bas diyor ama basınca açılmıyor ne yapabilirim. Booat menüsüne gidiyorum orfan dwfault systwm settings yapıyorum olmuyor ortada harddiskleri göremedim bilgisayarı açamıyorum lütfen yardım edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın içindeki resimleri ve dosyaları kurtarabilirmiyim?

Ekli dosyalar

• IMG_20200201_212240_519.jpg
    IMG_20200201_212240_519.jpg
    60.6 KB · Görüntüleme: 149

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Sanırım C dışındaki yanlış diski etkin olarak işaretlemişsiniz. O da yazılımsal olduğundan dolayı tek çare format atmak. İçindeki bilgileri kurtarabilirsiniz. 2 yolu var. Linux boot ederek ulaşma. Ya da hard diski çıkarıp başka bilgisayara bağlayarak ulaşma. Ya da hiç denemedim. Taşınabilir diske sistem atarak da olabilir. Yada dahili olana.

LokamanTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım C dışındaki yanlış diski etkin olarak işaretlemişsiniz. O da yazılımsal olduğundan dolayı tek çare format atmak. İçindeki bilgileri kurtarabilirsiniz. 2 yolu var. Linux boot ederek ulaşma. Ya da hard diski çıkarıp başka bilgisayara bağlayarak ulaşma. Ya da hiç denemedim. Taşınabilir diske sistem atarak da olabilir. Yada dahili olana.
Keşkençok anlasam dediklerini nasıl yapıcam acaba