Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cgdas34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MESMUM01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:unsure:bnm bılgısayar wındows 7 startır orjınal baskasına yukledım orjınallıgı gıttı ve hep reset atıyo sorunu ne olabılır wındows 8 atarsam gecermı
bende starterden yani orjinalligini bozdum biri yardım etsin wolfteam oynuyorum anı sonuç metin 2 oynuyorum aynı sonuç pc 4-3 saat sonra kendini kapatıyo
bi çözümü yokmu servise versem çözülrmü alalı 25yıl oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bİ ÇÖZÜMÜ YOKMU Bİ PROGRAM İNDİRSEK ÇÖZÜLSE KEŞKE OF
NEYSE BİLEN VARSA CVP YAZSIN LÜTFEN

25 DİL 2 YIL OLDU

25 DİL 2 YIL OLDU

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende laptopun alt kasa kırıktı onu yaptırdım bu arada casper touch 36 herneyse aldık herşeyini falan temizlemişler öyle vermişler o da tamam ama pcyi açıom internette oyun skordaki oyunlar bile kasıo bide oyun açarken birden kapanıo şey oluyor böyle fan zorlanıomuş gibi bi ses çıkıo ara sıra birden şiddeti artıo internettede oluyor aynısı bilen varsa yazabilir mi?

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bende laptopun alt kasa kırıktı onu yaptırdım bu arada casper touch 36 herneyse aldık herşeyini falan temizlemişler öyle vermişler o da tamam ama pcyi açıom internette oyun skordaki oyunlar bile kasıo bide oyun açarken birden kapanıo şey oluyor böyle fan zorlanıomuş gibi bi ses çıkıo ara sıra birden şiddeti artıo internettede oluyor aynısı bilen varsa yazabilir mi?

Format atıp tekrar bir kontrol edin. Hala sorunlar devam ediyorsa donanımsal problem var demektir. O tamir ettirdiğiniz yere götürün durumu izah edin. Eskiden sorunsuz çalışan laptop, tamirden sonra sorun çıkarmaya başladı,yanlış anlamadım değilmi? Kasayı tamir ederken fana veya başka bir donanıma zarar vermiş olabilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamın aleyküm benimde pc kendi kendine kapanıp açılıyo ne sorunu vardır acaba şimdiden teşekkürler ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mstar diye bir oyun var o oyunu açıyorum pc kapanıo ne ypcm bunun için:hammer:

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
mstar diye bir oyun var o oyunu açıyorum pc kapanıo ne ypcm bunun için:hammer:
Problem ekran kartı yada güç kaynağından kaynaklıdır muhtemel. EKran kartı oyun için yeterli bile olsa güç kaynağından yeterli gücü alamadığında koruma amaçlı kapanabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pes 2014 oynayınca kapanıyo veya yeni açınca kapanıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben oyun oynuyorum online oyun 10 15 dk sonra kendilinden kapanıyo neden olabilir ?

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Denetim Masası-Donanım ve Ses-Güç Seçenekleri-Plan Ayarlarını Düzenle - Gelişmiş - Güç Ayarlarını Değiştir - İşlemci Güç Yönetimi - En yüksek işlemci durumu yüzdeyi düşür 95 yap olmazsa 90 yap 85 yap. ( kardesimin pc durduk yere 15 dk yarım saat sonra kapanıyordu bunu yapınca düzeldi)

ekran donmalarının en önemli sebeplerinden biri ekran kartını güncellememek,yarım saatinizi ayırın sitesinden güncelleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş kasayı ac reset veya kptma tusunun dumeleri takılmıstir bende de oldu bi kere

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bütün driver güncellemelerini yap bu bilgisayarının performansını artıracaktır neden fazla ısınma bilgisayarına hamal gibi davranma dinlendir yoğun kullanmamaya çalış :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bilgisiyarın altına bez koyuyorum kapanmıyor desem yalan olur ama uzun süre tutuyor sorun işlenmcisinde yada tozlanmıştır:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
benim bilgisayarımda da sorun var amd8350 işlemci ssd250gb hardisk 2gb ati hd 7870 ekran kartı thermaltek kasa poweri 700 watt kasayı toplama aldım benimde sorunum oyun oynarken 2,3 saat sonra kapanması eksen bilgisayara sordum power dan dediler ve 80 plus 750 watt cooler master fanla denedim full grafikte oyun oynarken 1920x1080 de 3,4 saat kapanmadı ancak facebook gibi siteyye girp resimlere bakınca nadir ekran mavi renkle dolup donuyor bilgisayar kitleniyor(en azından bunu nadir yapıyor oyunda kapanmıyor) buna karşın kasayı kadıköy yazıcıoğlundan almıştım onlarada sordum powerınızda sorun var diye adamlar baktı ve ramınızde sorun var dedi çok şaşırdım ramden bilgisayar kapanırmı hiç ? konu hakkında görüşleriniz rica ederim .iyi akşamlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya admin benim bilgisayar SONY VAİO bilgisayarda oyun oynadığımda Bilgisayarın ekranı gidiyor ama bilgisayar çalışıyor sadece bu oyun oynadığım zaman oluyor Bi çaresi varmı?:):biggrin:

muhametsafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asiri tozlanma, cpu faninin donmemesi, ekran karti veya diger donanimlarda cok fazla isinma gibi sorunlar olabilecegi gibi sorun yazilimsalda olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşlerim ben bilgisayarımı 2 aydan beri açmıyorum şuan açtığımda ise şu hata ile karşılaşıyorum benim işletim sistemim win7 windows başlatılıyor geliyor pc resetliyor devamlı sonra format atmayı denedim 1 dk sonra pc kapanıyor açıyorum tekrar formatlıyorum yine aynı kapanıyor sizce sorun ne acil yardım ederseniz memnun olurum teşekkürler ...

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarınız tozlanmış olabilir buda içerisindeki fanların dönmesini engellemiiş olabilir bi içini açıp temizlerin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarım kendiliğinden donuyor yaklaşık bir dakika sonra mavi bir ekran geliyor diskle ilgili bazı sayılar geliyor sonra kendini yeniden başlatıyor açtığımda ise windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtarıldı çözüm ara diye uyarı geliyor ama çözüm de aramıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbdown:oyunu actıgımda bılgısayar kapanıyor mavı ekran cıkıyor reset atıyor baska oyunlarda olmuyor neden acaba

mertbsgynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bnmde sorunum bu ama bole deılyenı anakart aldım ıslemcı power kablosunu takınca kendını resetlemeye baslıo başka ıslemcılede denedım aynı sorun gene var açıl yardım lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bilgisayarr tamircisne götürdüm ekran kartı bozulmuş diyo haatta 100 tl istedi