Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cgdas34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var euro truck 2 oynuyorum zırt 1,2 dk içinde kapanıyor cevap verirseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i birinci sorunla karşılaşan arkadaşımıızn bilgisayarı uyku moduna geçiyor bunu derhal düzeltmesi lazım uyku modlarının kapalı olması pc kullanımında daha hayırlıdır aksi takdirdi devamlı açıp kapama zorunlulugu bir küfletle karşılaşırsınız eğer pc niz devamlı birden kapanıyorsa ve sesler çıkarıyorsa sakın panik yapmayın pilinizde bir sorun var demektir
yeni bir batarya ile herşeyi düzeltirsiniz

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pc nin kapanması işlemci ısınmasından kaynaklanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam aynı sorun bendede var tek metin2 acınca bişe yok 2tane acınca kapanıyor biliyorsan banada söyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar bendede aynı sorun var lütfen yardım edin half life episode one yükledim açıyorum 5 dk sonra mavi bir ekran geliyo ve kapanıyo anlamadım her açtığımda böyle yapıyo lütfen yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bios ayarlarında büyük ihtimalle ayarlanmıs sıcaklık değeri var. yani mesela 50 derecede sınır ayarlı durumda 51 olunca kapanıyor. sonra sen acana kadar 1 derece fln sogur acarsın tekrar aynı olay gerceklesir. tavsiyem ilk önce pc bakımını yap toz vs.. daha sonra biosa yönel

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayarı aç temizle fan'ın ora tozlanmış olabilir sil belki ram ekran kartı çıkmıştır onları kontrol et.yada sistemindeki proğramlar çakışıodur kapanıyordur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben cevabı biliyorum arkadaşlar benim bilgisayar masaüstü şimdi benim hep kapanıyordu sonra açılmıyordu ama hiç düzelmedi servisine götürdüm aldılar
sorun şuymuş : kasanın içinde bi pervane varmış onun içi çok tozlanmış o yüzden pervane dönerken kapanıyomuş yanı pervane tozluluğundan oluyo pervane dönmesse pc açılmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilgisayarın kapanma sebebi bilgisayarın içindeki sigortadan kaynaklı

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Elektrik prizlerınde sorun olabilir ? bi baksaydın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de başıma geldi bilgisayar 20 dk da kendiliğinden kapanıyodu kasanın içini açtığımda işlemci fanında kablonun takıldığını gördüm kabloyu çıkardım şimdi cpu sıcaklığı 45 i geçmiyor kasanın içini kontrol etmelisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar benim bilgisayarım kapanıyor nerelerde kapanıyor mesela oyun oynuorum 10 -15 dk sonra kapanıyor toz dan die düşündüm tozunu sildim temizledim ısınıor die düşündüm en yüksek 36 derece gördüm acaba sorunu ne ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blushing:disk temizleme yapın sonra masaüstü<<sağ tık <<< güç <<<bekleme süresini ordan süresiz yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaşdaşlar benımde oyun oynarken fln bilgisayar birden kapanıyor monitörün ışı yanıp sönuyo ama kasa kapanıyo neden olr oyunlardanmıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim bilgisayar internetten oyun açtınmı yada normal oyun açtınmı kendiliğinden kapanıyor video izlerken kapanmıyor ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olurmusunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var mstarı indirdim 5-10 dk sonra bilgisayar kendiliğinden kapandı oysa kaç kere yaptırdım sonra jaddeyi indirdim kapanmadı istediğim gibi oynadım ama jaddeylee mstar aynı oyun yani benziyolar ama mastarı daha çok seviorum lütfen yardım edin ...

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
aynı sorun bendede var mstarı indirdim 5-10 dk sonra bilgisayar kendiliğinden kapandı oysa kaç kere yaptırdım sonra jaddeyi indirdim kapanmadı istediğim gibi oynadım ama jaddeylee mstar aynı oyun yani benziyolar ama mastarı daha çok seviorum lütfen yardım edin ...

Ekran kartınızın güncel sürücüsünü indirin tekrar deneyin. Ayrıca benzerde olsa her oyunun belirli teknolojileri içinde barındırabileceğini unutmayın. Shader 2.0 destekli bir kartınız varsa örneğin, 3,0 destek isteyen oyuna giremezsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayar direk men açıtgım gibi kapanıyo bazen hiç çılmadan kapanıy anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kompresor ile temizledim termal macunu yeniledim fanı değiştirdim ama yine kapanıryor sorunu bir türlü çözemedim ? He bide hep pes13 oynarken kapanıyor ya kuduruyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba sorun bende de aynı... fakat farklı bir şey var anlamadığım! fanın çalışmadığını düşünerek kasayı açtım! fanı buraya gelmeden önce temizledim. sorun gene devam etti. diyelim ki 1 saat mola verdim bir saat sonra açtım 15 dakka da gene kapandı! bir yerler de hatam varsa bu sorun nerede acaba?

Teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben sana tam detaylı anlatayım bilgisayarım kendiliğinden aynen elektirik kesilirya öyle bir anda kapanıyor hiç bir ışık felan yanmıyor hiç bir fan çalışmıyor kapnmayıda oyun oynarken internette gezinirken video dönüştürücü proramları kullandığımda 25 30 saniye sonra biranda kapanıyor açtığımda tekrar açılıyor ne olur sorunum ne bana bir bilgi verirsen çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler