Bilgisayar kasma sorunu

Delidumrul06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar bi sorunum var!

ben bugün bi oyun yükledimm
oyunun sistem gereksinimleri gayet iyi uyuyor
fakatt oyunu yükledim oyunu açtıktan sonraa oyun pc de kasmaya başladııı bi çok sistemle uyumlu olan oyunda kasıyo bunun nedeni ney acabaa söylermsinizzacill çözüm
bilen önerisi olanlar lütfenn cevap yazsın ne yapmalıyım.. ???????

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
merhaba eğer sistem gereksinimleri karşılıyor ise kasmaması lazım aklıma gelen şu var eğer kasıyor ise harddisk önbellek yada rpmde problem olabilir birde psu gücü yetersiz gelir aslında ramde var mesela oyun en az 2 gb ram ister sende 3 gb vardrı ama bunları frekansları düşük ise buda etkiler ekran kartı örnek olarak 2 gb dır ama 64 bit ise oda etkiler yani alt değerleri de sağlam olmalı...

Nihilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun özelliklerini düşür ? Arkadaşın dediği gibi de olabilir yani 128 bit ekran kartını isteyen oyunlarda var. Oyunun adı ne ?

Delidumrul06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunun adı sky drift :DD denemelik amaçla yüklemiştim ama çok feci kastığı için oynayamadımm
sistem de şöylee
1gb ramm şimdilik :D
512mb ekran kartı nvidia geforce 7300 gt bi bakın bakalım ne diyceksiniz :DD

Nihilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasmaması gerek aslında , engelleyen bir şey var. Oyun virüslü olmasın?

Delidumrul06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hayır taradımm kasperle ama kasıyoo nedeni ne olabilir bi türlüü anlamadımmm
sistemin windowss 7 windows 7 dee en az ram 2 gb olmalıı o yüzden olabilirmii ??

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim sende bu özellikler varken o oyunu oynaman biraz zaten kasması normal rami ve ekran kartını yükseltmen gererk ama işlemci ne durumda onu bilelim

Delidumrul06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eet bak o konuda haklısınnn en yakın zamandaa pc yi yeniden dizmeyi düşünüyorumm.. ama sisteminn uyumlu olupta oyunu açmayıca insanın aklına takılıyorr :))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işlemcidee inter core 2 duo

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya tabi ama oyun gereksinimler bazen sağlıklı olmuyor bak mesela bende bi laptop var nfs most wanted sistem gereksinimlerine baktım benim laptop mümkünü yok oynatmaz dedim ama yinede denemek için kurdum fakat sonuç çatır çatır oynattı hemde core duo 2.8 işlemci ve 64 bit ekran kartı ile ama ben beğenmedim oyunu sildim..:D

Delidumrul06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemciyidemi değiştiriyim ne diyorsunn :D
amaa most wantedd 2012 güzeldir bide onu dene derimm :D:D :D