Bilgisayar Kapanmıyor Yardım

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
MErhaba Arkadaşlar Ben Windows Xp Kullanıyorum.Dün Format Attım Tekrar Sonra Comodo Ant. Kurdum Bilgisayarı Kapattım.Tekrar Açtığımda Mesela Oyun Oynarsam 20 30 dk veya internette dolaşırsam bilgisayarda herhangi bişlem yapmasam dahi donuyor.Başlata Tıklayıp Bilgisayarı Kapata Basıyorum Bilgisayar Donuyor Sonra Bekleyince Tekrar Masaüstü Açılıyor Acil Yardımınızı Bekliyorum :helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
Fişi çek :D

şaka bir yana, sorun xp de gibi görünüyor, yüklediğin cd hasarlı olabilir, farklı bir cd den tekrar kurmanı öneririm.

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
win7 var suan bende ama xp deki ayarları unuttum,denetim masasına gel ordan guc secenekleri var hardıskı kapanmayı devre dısı bırak hepsını

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Olmassa Vista Kurcam Ya Of Daha Yeni Format Atmıştım Uğraş Dur.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Açılış ekranında F8 ile Ağ Destekli Güvenli Kip'te başlat ve Combofix ile tarattır. Hijackthis ile de taratıp log dosyasını incelettir.
Eğer bilgisayarında zararlı yazılım varsa ortaya çıkar yoksa düzgün ve temiz bir kurulum yapman gerekir.
Mümkünse farklı ve orijinal bir CD ile.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Virüs Olması İmkansız Daha Dün Akşam Format Attım.Dediğim Gibi Olmassa Vista Kurucam Şimdilik 1 Gb Ram Var Ama 1 Hafta Sonra 1 Gb Daha Alıcam İdare Eder.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Format atmakla virüs tamamen silinmez. diğer disk bölümlerinizde olan inaktif virüsler tekrar aktif hale gelir.

Eğer orijinal Vista sisteminiz yoksa Windows 7 kurmanızı tavsiye ederim. Daha da ileri götürerek ikinci bir
işletim sistemi olarak da Linux dağıtımlarından birini kurmanızı tavsiye ederim.

Windows'unuzu onarmanızda ve virüs taramalarınızda yardımcı olabileceği gibi Windows işletim sisteminizin
açılmadığı zamanlarda da temel ihtiyaçlarınızı ziyadesiyle karşılayacaktır.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Vistam Orjinal Hatta Altta Kutusunun Resmi Var Bakın :D

2rxcit5.jpg

Kendim ÇEktim :D